Povezane vesti

Počela isplata državne pomoći u vidu minimalca

Nova pre 9 dana
Uprava za trezor je jutros počela sa učitavanjem naloga za direktna davanja za privrednike, u visini polovine minimalne zarade, objavio je ministar finansija Siniša Mali na instagramu, dodajući da će u toku dana biti uplaćen novac na račune oko… »

Danas isplata 16.000 dinara: Pola minimalca država uplaćuje na račune radnika

Telegraf pre 9 dana
Novac će biti uplaćen na posebne namenske račune koji će za privrednike biti automatski otvoreni, a odatle će novac moći isključivo da bude prebačen na račun zaposlenog. Pola minimalne zarade za mart biće isplaćeno danas, 8. aprila, u okviru… »

Od danas isplata prve od tri "polovine minimalca"

Nova ekonomija pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali saopštio je na svom Instagram nalogu da će tokom dana privrednicima biti uplaćen novac koji predstavlja pomoć države u poslovanju tokom pandemije. Novčana pomoć iznosi polovinu minimalne mesečne zarade u Srbiji… »

Počela isplata polovine minimalca

Kamatica pre 8 dana
„Svi nalozi su do sada učitani i kada u devet sati počinje da radi platni promet, novac se pušta bankama. Dakle, oko 251.000 privrednih subjekata, koji zapošljavaju 1.140.000 zaposlenih, u toku dana će imati novac na svojim računima“, naveo je… »

Počela isplata polovine minimalca za mart

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Uprava za trezor je jutros u 06.30 sati počela sa učitavanjem naloga za direktna davanja za privrednike, u visini polovine minimalne zarade, objavio je ministar finansija Siniša Mali na instagramu, dodajući da će u toku dana biti uplaćen… »

Počinje isplata pomoći: Kome danas ležu pare?

Vesti online pre 9 dana
Isplata pola minimalne zarade za mart počinje danas u okviru trećeg paketa državne pomoći privredi i građanima. Za nju se prijavilo 251.517 firmi sa 1.140.000 zaposlenih. Time će na namenske račune koje je otvorila Uprava za trezor država… »

Počela isplata polovine minimalca za mart

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Uprava za trezor je jutros u 06.30 sati počela sa učitavanjem naloga za direktna davanja za privrednike, u visini polovine minimalne zarade, objavio je ministar finansija Siniša Mali na instagramu, dodajući da će u toku dana biti uplaćen… »

Kome danas ležu pare? Mali: Počela isplata polovine minimalca za mart

B92 pre 9 dana
Beograd -- Isplata pola minimalne zarade za mart počinje danas u okviru trećeg paketa državne pomoći privredi i građanima. Uprava za trezor je jutros u 06.30 sati počela sa učitavanjem naloga za direktna davanja za privrednike, u visini polovine… »

Danas i drugi deo plate: Država počinje da isplaćuje minimalac, ali neće svi radnici dobiti po 15.450 dinara odmah po…

Blic pre 9 dana
Tokom prošle godine firme su u dva navrata zaposlenima isplaćivale plate u dva dela. Ta praksa uvedena je zbog državne pomoći privredi, koja je dodeljivana kroz dva paketa mera, a danas počinje isplata i u trećem paketu pomoći privredi i… »

Danas ležu pare na račune građana: Ministar Mali najavio- u 9 sati novac se pušta bankama

Večernje novosti pre 9 dana
ISPLATA pola minimalne zarade za mart počinje danas u okviru trećeg paketa državne pomoći privredi i građanima, a za nju se prijavilo 251.517 firmi sa 1.140.000 zaposlenih. - Uprava za trezor @ministarstvo_finansija je jutros u 06.30h počela sa… »

Danas isplata polovine minimalca za mart

Radio 021 pre 9 dana
Isplata pola minimalne zarade za mart počinje danas u okviru trećeg paketa državne pomoći privredi i građanima, a za nju se prijavilo 251.517 firmi sa 1.140.000 zaposlenih. Time će na namenske račune koje je otvorila Uprava za trezor država… »

Danas država uplaćuje novac: Neće svi zaposleni odmah dobiti 15.450 dinara, evo od čega zavisi!

Mondo pre 9 dana
Tokom prošle godine firme su u dva navrata zaposlenima isplaćivale plate u dva dela. Ta praksa uvedena je zbog državne pomoći privredi, koja je dodeljivana kroz dva paketa mera, a danas počinje isplata i u trećem paketu pomoći privredi i… »

Danas i drugi deo plate: Država počinje da isplaćuje minimalac

Večernje novosti pre 9 dana
ISPLATA pola minimalne zarade za mart počinje danasč u okviru trećeg paketa državne pomoći privredi i građanima, a za nju se prijavilo 251.517 firmi sa 1.140.000 zaposlenih. Time će na namenske račune koje je otvorila Uprava za trezor država… »

Vesti dana »

Korona promenila planove za sahranu princa Filipa

Nova pre 57 minutajoš 10 povezanih

Koliko je Beograđana vakcinisano?

B92 pre 2 satajoš 7 povezanih

Promenljivo

Dnevnik pre 7 satijoš 9 povezanih