Povezane vesti

SAD i NATO u kontaktu zbog “ruske agresije u Ukrajini”

Nova pre 9 dana
SAD su danas saopštile da su sve više zabrinute zbog, kako tvrde, "eskalacije ruske agresije na istoku Ukrajine", dodajući da sa svojim NATO saveznicima diskutuju o kretanju ruskih trupa. “Rusija sada ima više trupa na granici sa Ukrajinom nego u… »

Brnabićeva: Sa skuštinskim Odborom o promeni Ustava iduće nedelje

Politika pre 9 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je skupštinski Odbor za Ustavna pitanja pozvao predstavnike Vlade da prisustvuju njegovoj sednici na kojoj će se razmatrati inicijativa za promenu Ustava u oblasti pravosuđa. „Želim da uđemo… »

134+: Srbija donira 20.000 doza vakcina Sarajevu; Crna Gora: 11 umrlih VIDEO/FOTO

B92 pre 9 dana
U svetu je od početka pandemije zabeleženo oko 133 miliona pozitivnih slučajeva na kovid 19. Broj preminulih iznosi 2,89 miliona, a izlečeno je ukupno 75,4 miliona pacijenata. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i… »

SAD zabrinute: Razlog - Rusija

B92 pre 9 dana
SAD su saopštile da su sve više zabrinute zbog, kako tvrde, "eskalacije ruske agresije na istoku Ukrajine". "Rusija sada ima više trupa na granici sa Ukrajinom nego u bilo koje vreme od 2014. godine", rekla je danas portparolka Bele kuće Džen Psaki… »

SAD: Ruske trupe na granici sa Ukrajinom najveće od 2014.

Glas Amerike pre 9 dana
VAŠINGTON, BERLIN, MOSKVA — Bela kuća saopštila je u četvrtak da su Sjedinjene Države zabrinute zbog, kako je ocenjeno, eskalacije ruske agresije u Ukrajini. Portparolka Džen Psaki rekla je da Vašington razgovara o kretanju ruskih snaga blizu… »

Hotel u Srbiji vakciniše goste; najmlađi pacijent ima osam dana

B92 pre 8 dana
Srbija je od početka pandemije koronavirusa identifikovala ukupno 629.388 pozitivnih slučajeva, dok broj preminulih iznosi 5.579. Procenat smrtnosti iznosi 0,89 odsto. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u… »

"Prioritet vakcine, a ne dijalog sa Beogradom"

B92 pre 8 dana
Predsednica privremenih institucija u Prištini Vjosa Osmani izjavila je danas da je u vreme pandemije prioritet nabavka vakcina, a ne dijalog sa Beogradom. Ona je to kazala tokom sastanka sa ambasadorkom Holandije u Prištini Karinom Lobezo i dodala da… »

Premijerka najavila izmene tri zakona; "70 odsto svega što Vlada radi tiče se vladavine prava" VIDEO

B92 pre 8 dana
Beograd -- Predsednica Vlade Srbije održala je vanrednu konferenciju za novinare. Obraćanju medijima prethodile su konsultacije premijerke sa predsednikom skupštine i ministarkom pravde i odlučeno je da se pokrene procedura za promenu Ustava Srbije u… »

Vučić sa nacionalnim Savetom Roma, istaknuta važnost školovanja

Politika pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i tom prilikom čestitao Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma. Predsednik Vučić je ukazao na značaj… »

Domaći zvaničnici na Svetski dan Roma: Srbija je vaša država

RTV pre 8 dana
BEOGRAD, NIŠ - Uključivanje Roma i Romkinja u društvo i poboljšanje njihovog položaja, bilo da je reč o stanovanju, obrazovanju, zdravlju ili zapošljavanju, jedan je od prioriteta i nove Vlade Srbije, jer pripadnici romske zajednice su naši… »

Vučić sa predstavnicima Saveta romske nacionalne manjine, ukazao na važnost uključivanja nezaposlenih Roma u programe…

Blic pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i tom prilikom čestitao Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma. Predsednik Vučić je ukazao na značaj… »

Vučić sa predstavnicima Saveta romske nacionalne manjine FOTO

B92 pre 8 dana
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine. Tom prilikom čestitao je Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma. Predsednik Vučić je ukazao… »

Vučić sa nacionalnim Savetom Roma: Važnost školovanja

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i tom prilikom čestitao Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma. Predsednik Vučić je ukazao na… »

Predsednik ukazao na značaj očuvanja romskog jezika i kulture

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i tom prilikom čestitao Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma. Predsednik Vučić je ukazao na… »

Dan posle vakcinacije Vučića jedan od najuspešnijih dana, imunizovano 65 hiljada građana

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jučerasnji dan bio je jedan od najuspešnijih od početka vakcinacije, saopštila je danas Vlada Srbije. U saopštenju se ističe da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano… »

Vučić sa predstavnicima Nacionalnog saveta Roma: Puna podrška u sprovođenju popisa

RTS pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i tom prilikom čestitao Svetski dan Roma i pedesetu godišnjicu od prvog Svetskog kongresa Roma, saopšteno je iz Predsedništva. Kako se… »

Vučić razgovarao sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine

Danas pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine i, čestitajući im Svetski dan Roma, ukazao na značaj očuvanja romskog jezika i kulture. Vučić je kao posebno značajnu činjenicu… »

Vučić: Važno očuvati romski jezik i kulturu

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je značaj očuvanja romskog jezika i kulture, kao i uključivanje nezaposlenih Roma u programe prekvalifikacije tokom sastanka sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine. Danas se obeležava… »

Odlaže se popis stanovništva

B92 pre 8 dana
Beograd -- Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova kojim se zbog pandemije koronavirusa popis odlaže za oktobar 2022. godine. Održavanje popisa bilo je planirano od 1. do 30. aprila 2021. Međutim, Vlada… »

B92.net saznaje: Dan nakon vakcinacije Vučića, oboren rekord

B92 pre 8 dana
Beograd -- Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije, jučerašnji dan bio je jedan od najuspešnijih dana od početka vakcinacije. Vakcinisano je ukupno 64.608 lica, od čega je skoro 24.000 hiljade, tačnije 23.628 građana došlo na vakcinaciju… »

Vučić sa predstavnicima romske nacionalne manjine: Sastanak na Andrićevom vencu povodom Svetskog dana Roma (foto)

Večernje novosti pre 8 dana
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se, povodom Svetskog dana Roma, sa predstavnicima nacionalnog Saveta romske nacionalne manjine. Sastanak je održan u 9.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na… »

Opet isto: Pune ruke posla za Hitnu zbog kovid-pacijenata

B92 pre 8 dana
Beograd -- Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 99 intervencija, od toga osam na javnom mestu. Tokom noći dogodila su se i dva manja saobraćajna udesa, a u jednom je osoba sa lakšim telesnim povredama prevezena u Urgentni centar. Veći deo posla… »

Vlada Srbije: Dan nakon Vučića vakcinu primilo rekordnih 65.000 građana

Radio 021 pre 8 dana
Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jučerašnji dan bio je jedan od najuspešnijih od početka vakcinacije, saopštila je danas Vlada Srbije. U saopštenju se ističe da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano ukupno 64.608… »

Predsednik ohrabrio građane: Dan posle Vučićeve vakcinacije jedan od najuspešnijih u Srbiji po broju utrošenih doza

Večernje novosti pre 8 dana
VAKCINISANO je ukupno 64.608 lica, od čega je skoro 24 hiljada (23628) građana došlo na vakcinaciju bez prethodno zakazanog termina. Do sada je u Srbiji više od milion građana primilo Sinofarm vakcinu za koju svi podaci pokazuju da ima ubedljivo… »

Oboren rekord: Dan nakon što se Vučić vakcinisao, cepivo primilo gotovo 65.000 građana

Blic pre 9 dana
Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, bio je jedan od najuspešnijih dana od početka vakcinacije. Tokom jučerašnjeg dana vakcinisano je ukupno 64.608 osoba, od čega je skoro 24.000 građana došlo na vakcinaciju bez… »

Posle Vučića, u sredu čak 64.608 osoba vakcinisano

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jučerašnji dan bio je jedan od najuspešnijih od početka vakcinacije, saopštila je danas Vlada Srbije. U saopštenju se ističe da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano… »

Vesti dana »