Повезане вести
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри, потребан је темељни друштвени препород
Данас 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га „представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе“. „Поред тога… »
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри
Нова 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га "представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе". „Поред тога… »
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри
Н1 Инфо 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га "представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе". „Поред тога… »
Вести дана »

Европски парламент усвојио никад оштрију резолуцију о Србији
Глас Зајечара пре 48 минутајош 29 повезаних

Пуцњава и пожар у шаторима 'Ћациленда': 'Терористички напад', тврди Вучић
BBC News пре 9 минутајош 23 повезане

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 3 сатајош 46 повезаних

„Не могу више да нас деле“: Бубњеви, бакље ватромет и сузе на дочеку новопазарских студената у Чачку
Машина пре 3 сатајош 27 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 1 сатјош 83 повезане