Povezane vesti
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri, potreban je temeljni društveni preporod
Danas 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga „predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe“. „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
Nova 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
N1 Info 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Vesti dana »
Skupština izglasala poverenje Vladi Srbije; Brnabić saopštila koliko poslanika je bilo za, a koliko protiv (video)
Blic pre 3 satajoš 48 povezanih
Zvezda i u revanšu ubedljiva protiv Larna za prolaz u treće kolo kvalifikacija za LŠ
Insajder pre 27 minutajoš 111 povezana
Ovakve scene u Srbiji nisu viđene 117 godina Vanredna situacija u tri grada, preti da se širi dalje: Dunav skoro da može da se prepešači
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
Nagli skok: Nafta poskupela za šest odsto nakon novih sukoba na Bliskom istoku
Blic pre 17 minutajoš 48 povezanih