Povezane vesti
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
Nova 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri, potreban je temeljni društveni preporod
Danas 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga „predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe“. „Pored toga, svedoci smo opšte… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
N1 Info 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Vesti dana »
Milivojević objavio snimak atmosfere u Skupštini: Više policije nego poslanika (VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 21 povezana
Rusi spremaju „sarmat“ za stavljanje u operativnu pripravnost
Vesti online pre 52 minutajoš 15 povezanih
Akcije američkih i evropskih proizvođača automobila padaju posle Trampove najave viših carina
Nova ekonomija pre 1 satjoš 7 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 22 minutajoš 4 povezane