Povezane vesti
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri, potreban je temeljni društveni preporod
Danas 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga „predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe“. „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
Nova 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
N1 Info 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Vesti dana »

Poslednji julski dan donosi porast temperature, ponegde uz slabu kišu
N1 Info pre 28 minutajoš 7 povezanih

Registrovan zemljotres jačine 6,3 stepena: Evo gde je bio epicentar
Večernje novosti pre 8 minutajoš 6 povezanih

RGZ: Pojedine banke i ustanove bez osnova maltretiraju građane da sami pribave list nepokretnosti
Radio 021 pre 23 minutajoš 1 povezana

Ponos SAD u plamenu! Srušio se usred Kalifornije, pilot se katapultirao u poslednjem trenutku!
Alo pre 18 minutajoš 3 povezane