Повезане вести
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри, потребан је темељни друштвени препород
Данас 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га „представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе“. „Поред тога… »
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри
Нова 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га "представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе". „Поред тога… »
Судија Мајић: Власт ме напада да друге обесхрабри
Н1 Инфо 08.04.2021
Судија Апелационог суда у Београду Миодраг Мајић изјавио је да је један од разлога због којих га "представници владајуће екипе нападају јесте и да се сви други, који би се потенцијално супротставили, обесхрабе". „Поред тога… »
Вести дана »
Тужилаштво подигло оптужни предлог против министра Селаковиц́а и још три особе у случају Генералштаб
Спутник пре 53 минутајош 29 повезаних
Појачане контроле на путевима, полиција проверава алкохол и дрогу током празника
РТС пре 23 минутајош 32 повезане
Кремљ кључа, Песков открио: Не добијамо информације о преговорима у Берлину
Ало пре 53 минутајош 36 повезаних
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у куц́и у Лос Анђелесу
BBC News пре 1 сатјош 62 повезане