Povezane vesti
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri, potreban je temeljni društveni preporod
Danas 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga „predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe“. „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
Nova 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Sudija Majić: Vlast me napada da druge obeshrabri
N1 Info 08.04.2021
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih ga "predstavnici vladajuće ekipe napadaju jeste i da se svi drugi, koji bi se potencijalno suprotstavili, obeshrabe". „Pored toga, svedoci smo opšte krize… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 1 satjoš 133 povezane

uživo Protesti u Srbiji: Komandir Repac: Demonstranti koji idu sa Novog Beograda u centar naoružani praćkama i štanglama
Euronews pre 7 minutajoš 53 povezane

Momiroviću i Vesiću elektronski nadzor: Blaža mera uhapšenima u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

Gore mreže! Mediji uporedili kako je Tramp dočekao Putina, a kako Zelenskog (Foto)
Alo pre 27 minutajoš 38 povezanih

Avion predsednika Rusije sleteo na Aljasku, Tramp ga lično dočekao
Sputnik pre 27 minutajoš 38 povezanih