Povezane vesti

Jasmina Vasović izabrana za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Vasović će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku… »

Izabran novi predsednik Vrhovnog kasacionog suda

B92 pre 8 dana
Za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Jasmina Vasović će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku… »

Jasmina Vasović izabrana za predsedika Vrhovnog kasacionog suda

RTS pre 8 dana
Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Vasovićeva će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku… »

Jasmina Vasović novi predsednik Vrhovnog kasacionog suda

Nova pre 8 dana
Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Vasović će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku, diplomirala… »

Poslanici izabrali Jasminu Vasović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda

N1 Info pre 8 dana
Poslanici Skupštine Srbije izabrali su Jasminu Vasović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda. Vasović je izabrana jednoglasno, a za njen izbor glasalo je 185 poslanika. Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je Jasmini Vasović na… »

Jasmina Vasović novi predsednik VKS: Istakla je pet ciljeva kojima će težiti tokom svog mandata

Večernje novosti pre 8 dana
ZA predsednika Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Vasović će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku, diplomirala… »

Jasmina Vasović izabrana za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda večeras je izabrana Jasmina Vasović, sudija tog suda, odlučila je Skupština Srbije. Vasović će sledeće sedmice položiti zakletvu u parlamentu. Jasmina Vasović je rođena 1969. godine u Čačku… »

Poslanici o predlogu za predsednika VKS, Milojević kaže – VSS dao najvišu ocenu

N1 Info pre 8 dana
Poslanici Skupštine Srbije započeli su novu sednicu na kojoj biraju predsednika Vrhovnog kasacionog suda. Predsednik Visokog saveta sudstva Dragomir Milojević u ime predlagača pozvao je poslanike da podrže izbor Jasmine Vasović kao jedinog kandidata… »

Sednica Skupštine Srbije: Jasmina Vasović predložena za predsednika vrhovnog kasacionog suda

Večernje novosti pre 8 dana
POSLANICI Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu na čijem je dnevnom redu Predlog odluke o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda, koji je podneo Visoki savet sudstva. Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda predložena je Jasmina Vasović… »

Poslanici započeli novu sednicu, na početku pitali o ceni ulja, turizmu, koroni i ekologiji

Danas pre 8 dana
Poslanici Skupštine Srbije započeli su danas novu sednicu na kojoj će razmatrati Predlog odluke o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda. Kako je saopšteno iz parlamenta, predlog je podneo Visoki savet sudstva a to će biti jedina tačka dnevnog… »

Skupština danas o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Blic pre 8 dana
Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu na čijem je dnevnom redu Predlog odluke o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda, koji je podneo Visoki savet sudstva. Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda predložena je Jasmina Vasović… »

Skupština o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu na čijem je dnevnom redu Predlog odluke o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda, koji je podneo Visoki savet sudstva. Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda predložena je Jasmina… »

Vesti dana »