Povezane vesti
Šabić: Praktično nemoguće mesecima nezakonito prisluškivati Vučića
Novi magazin 08.04.2021
Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izjavio je da bi faktički, nezakonito prisluškivanje telefona šefa države, u zemlji i sa najminimalnijim standardima zaštite državne bezbednosti, moralo biti nemoguće. "Već i sam pokušaj… »
Šabić: Nemoguće mesecima nezakonito prisluškivati Vučića
Nova 08.04.2021
Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izjavio je da bi faktički, nezakonito prisluškivanje telefona šefa države, u zemlji i sa najminimalnijim standardima zaštite državne bezbednosti, moralo biti nemoguće. „Već i sam pokušaj… »
Šabić: Praktično nemoguće mesecima nezakonito prisluškivati Vučića
N1 Info 08.04.2021
Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izjavio je da bi faktički, nezakonito prisluškivanje telefona šefa države, u zemlji i sa najminimalnijim standardima zaštite državne bezbednosti, moralo biti nemoguće. „Već i sam pokušaj… »
Vesti dana »
Miholjsko leto se nastavlja: Sunčani dani i do 26 stepeni, ali jutra svežija
Euronews pre 7 minutajoš 12 povezanih
Zvezda pronašla formulu za prvu pobedu! Brojke otkrivaju šta je presudilo: Karter bljesnuo, a Motli – opet ista priča!
Kurir pre 27 minutajoš 16 povezanih
"Rešili smo iransku nuklearnu pretnju za jednu noć" Tramp odbio dogovor sa Iranom: SAD pojačavaju pritisak, novi napadi mogući posle izbora
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Putinovo još jedno "ali" Zapadu, od Ukrajine traži da poštuje stavku iz deklaracije o nezavisnosti
RTV pre 57 minutajoš 1 povezana