Povezane vesti

Nemačka će pregovarati o nabavci Sputnjika V nezavisno od EU

Nova pre 8 dana
Nemački ministar zdravlja Jens Špan najavio je u četvrtak da će Nemačka u bilateralnim razgovorima s Rusijom, nezavisno od stava Evropske unije, osigurati nabavku vakcina Sputnjik V. Odluka je donesena nakon što je Evropska komisija odlučila da… »

Njemačka će pregovarati o nabavci Sputnjika V neovisno od EU-a

Al Jazeera pre 8 dana
Odluka je donesena nakon što je Evropska komisija odlučila da neće sklapati ugovore o nabavci Sputnjika V. Njemački ministar zdravstva Jens Spahn najavio je u četvrtak da će Njemačka u bilateralnim razgovorima s Rusijom, neovisno od stava Evropske… »

Nemačka će započeti pregovore sa Rusijom oko Sputnjika V

Blic pre 8 dana
Nemačka će započeti bilateralne pregovore sa Rusijom u vezi s vakcinom Sputnjik V protiv kovid-19, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor, a konačni sporazum navodno zavisi od toga da li će Rusija pružiti ključne podatke Evropskoj… »

Kraj - Nemačka je dala zeleno svetlo

B92 pre 8 dana
Berlin -- Nakon više spekulacija, ali i najava nemačkih zvaničnika da će početi nabavku ruske vakcine protiv koronavirusa sputnjik V, to se konačno i dogodilo. Naime, kako su prenele pojedine strane agencije, glavna nemačka Komisija za vakcinacije… »

Nemačka najavljuje razgovore sa Rusijom o kupovini Sputnjika V

Novi magazin pre 8 dana
Nemački ministar zdravlja Jens Špan najavio je danas razgovore sa Rusijom u cilju nabavke Sputnjika V ako evropske vlasti odobre tu vakcinu protiv koronavirusa. "U ime Nemačke objasnio sam Savetu ministara zdravlja EU da ćemo bilateralno razgovarati… »

Onog momenta kada je EK rekla nema pregovora kao sa ostalima, javio se nemački ministar: Mi počinjemo

B92 pre 8 dana
Brisel, Berlin -- Nemačka će započeti bilateralne pregovore sa Rusijom u vezi s vakcinom Sputnjik V protiv kovida 19, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor. Prema tvrdnjama te agencije, konačni sporazum navodno zavisi od toga da li će… »

Nemačka za bilateralni sporazum o kupovini ruskih vakcina

Nova pre 8 dana
Evropska komisija ne želi da zaključi preliminarni sporazum o kupovini ruske vakcine protiv virusa korona „Sputnjik Ve“ (Sputnik V), dok je Nemačka spremna za bilateralni sporazum, pišu zapadni mediji, pozivajući se na neimenovane izvore… »

Nemcima prekipelo, dosta im EMA, kupuju "Sputnjik Ve": Počinju pregovore sa Rusijom oko vakcine mimo EU

Večernje novosti pre 9 dana
NEMAČKA će započeti bilateralne pregovore sa Rusijom u vezi s vakcinom Sputnjik Ve protiv kovid-19, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor, a konačni sporazum navodno zavisi od toga da li će Rusija pružiti ključne podatke Evropskoj… »

Vesti dana »