Povezane vesti

Bitku sa koronom izgubio je i doktor Milorad Mitković

Nova pre 9 dana
Preminuo je doktor Milorad Mitković (71), poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta, potvrđeno je portalu Nova.rs. On se u niškom Kliničkom centru lečio od… »

Od posledica korone preminuo Milorad Mitković, akademik i poznati ortoped

Danas pre 8 dana
Milorad Mitković (71), akademik, ortopedski hirurg niškog Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u penziji i profesor hirurgije na niškom Medicinskom fakultetu, preminuo je sinoć od posledica Kovida 19, saopštio je danas UKC. Ova zdravstvena… »

Preminuo akademik Milorad Mitković

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Redovni član Odeljenja medicinskih nauka SANU i potpredsednik Ogranka SANU u Nišu, akademik Milorad Mitković, preminuo je u 71. godini, saopštila je danas Srpska akademija nauka i umetnosti. Mitković je preminuo od posledica korona virusa u… »

Ko je profesor mitković koji je preminuo od kovida: Imao je 44 pronalaska, jedan od njih spasio je 3.500 ranjenika!

Mondo pre 8 dana
Poznati otroped preminuo je od posledica korona virusa, a evo šta treba da znate o njemu. Poznati otroped preminuo je od posledica korona virusa, a evo šta treba da znate o njemu. Niš, ali i cela Srbija tuguju za ortopedom dr Miloradom Mitkovićem… »

Preminuo čuveni niški hirurg, čiji je izum u ratu spasio na hiljade ranjenih

B92 pre 8 dana
Niš -- Od posledica kovida-19 u sredu kasno uveče preminuo prof. dr Milorad Mitković, poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije. Javnost je o tome obavestila Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš… »

Akademik i ortoped Milorad Mitković preminuo od kovida

RTS pre 9 dana
Potpredsednik Ogranka SANU u Nišu, akademik Milorad Mitković preminuo je u 71. godini u Kliničkom centru u Nišu od posledica infekcije koronavirusom. Milorad Mitković rođen je 7. juna 1950. u Lebanu. Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu… »

UKC Niš: Od posledica kovida preminuo akademik Milorad Mitković

N1 Info pre 8 dana
Univerzitetski klinički centar u Nišu saopštio je da je od posledica zaraze koronavirusom preminuo Milorad Mitković, akademik SANU, ortopedski hirurg u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta. U saopštenju se navodi… »

Niš tuguje za čuvenim hirurgom: Dr Mitković izgubio bitku sa koronom, Srbija i svet će ga pamtiti po brojnim medicinskim…

Blic pre 9 dana
Poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta, prof. dr Milorad Mitković, preminuo je juče od posledica korona virusa. "Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa… »

Preminuo profesor Milorad Mitković: Korona usmrtila čuvenog lekara čiji je izum spasio hiljade ranjenih u ratu

Mondo pre 9 dana
Korona virus odneo život još jednog uglednog lekara! Korona virus odneo život još jednog uglednog lekara! Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa dubokim žaljenjem i tugom obaveštava javnost, da je od posledica bolesti izazvane zaraznom… »

Preminuo profesor Milorad Mitković: Korona odnela velikog niškog hirurga i akademika - njegov izum u ratu spasio hiljade…

Večernje novosti pre 9 dana
UPRAVA Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa dubokim žaljenjem i tugom obaveštava javnost, da je od posledica bolesti izazvane zaraznom bolešću Kovid-19, juče, 07. aprila u kasnim večernjim satima, u svojoj 71. godini, preminuo prof. dr Milorad… »

Kovid nam uzeo jednog od najboljih ortopedskih hirurga: Preminuo akademik Milorad Mitković

Telegraf pre 9 dana
Univerzitetski Klinički centar Niš se oprostio od vrhunskog stručnjaka. Ugledni niški ortopedski hirurg Milorad Mitković (70) preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa. Mitković je bio i akademik i profesor hirurgije na Medicinskom… »

Vesti dana »