Povezane vesti

Svedoci umesto DNK testa? Mirjana i Devin na ročištu povodom dokazivanja očinstva Miroslava Ilića (foto)

Večernje novosti pre 14 dana
MIRJANA Antonović, žena koja tvrdi da je bila ljubavnica Miroslava Ilića i da sa pevačem narodne muzike ima vanbračnog sina Devina, saslušana je juče u Palati pravde, na ročištu povodom utvrđivanja očinstva. Mirjana je došla sa Devinom i… »

(Video) Mirjana i devin potreseni nakon suđenja: "Kako može da nam bude, kad dolazi ovde da se sudi sa ocem?"

Blic pre 14 dana
Danas je u Palati pravde biti održano ročište koje Miroslav Ilić ima sa Mirjanom i Devinom Antonovićem, koji su tim povodom pre dva dana stigli u Beograd, kako bi se utvrdilo pevačevo očinstvo. Sudija se protivio što detalji suđenja izlaze u… »

(Video) Advokat mirjane antonović nakon suđenja: "Sud će doneti odluku, ako Miroslav Ilić ne želi, on neće dati DNK"

Blic pre 14 dana
Danas je u Palati pravde biti održano ročište koje Miroslav Ilić ima sa Mirjanom i Devinom Antonovićem, koji su tim povodom pre dva dana stigli u Beograd, kako bi se utvrdilo pevačevo očinstvo. - Trajalo je tri sata jer toliko bilo potrebno da se… »

Miroslav Ilić opet NIJE bio na ROČIŠTU sa Mirjanom i Devinom!

Svet & Skandal pre 14 dana
Jutros je održano novo ročište između Mirjana Antonović i Miroslava Ilića, koji se opet nije pojavio na sudu. Mirjana je u pratnji svog sina i advokata Palatu pravde napustila posle nešto više od tri sata. Mirjana godinama unazad na sve moguće… »

Ovo je vanbračni sin miroslava ilića: Zapucao na sud iz Amerike, a pevača nigde - odbio i DNK analizu! (foto)

Mondo pre 14 dana
Pevač narodne muzike ponovo se nije pojavio na sudu - "Ni ne očekujem da dođe" Pevač narodne muzike ponovo se nije pojavio na sudu - "Ni ne očekujem da dođe" Mirjana Antonović, žena sa kojom je pevač Miroslav Ilić navodno dobio sina Devina… »

Lepa Brena protiv Miroslava Ilića: “Slavuj iz Mrčajevaca” na sudu zbog utvrđivanja očinstva, pevačica će svedočiti u…

Večernje novosti pre 14 dana
NEKADAŠNJA ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, pre dva dana je sa sinom Devinom pristigla u Beograd, na još jedno ročište u Palati pravde, kako bi dokazala da je Devin sin poznatog pevača. Ovim povodom otkrila je šta… »

Vesti dana »