Povezane vesti

Đukanović i Krivokapić “ratuju” na Tviteru

Nova pre 15 dana
Aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović i premijer Zdravko Krivokapić, zbog incidenata koji su se danas dogodili u Nikšiću i Podgorici, šalju jedan drugom poruke, putem svojih Tviter naloga, u kojima se međusobno optužuju za ove događaje… »

Krivokapić: Đukanoviću, pozovi narod da se vrati kućama

Nova pre 15 dana
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića "da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama." Krivokapić je rekao da neredi koje produkuje neće zaustaviti… »

Protest i incident u Crnoj Gori, Vlada odložila razmatranje državljanstva

Slobodna Evropa pre 15 dana
Protest ispred zgrade crnogorske Vlade završen je uz tenzije, ali bez incidenata nakon što je Vlada odložila razmatranje dokumenta koji reguliše pitanja dobijanja crnogorskog državljanstva, što je bio povod protestnog okupljanja. Nekoliko stotina… »

Krivokapić objavio snimak incidenta sa vozilom u kojem je bila njegova kćerka /video/

Sputnik pre 14 dana
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila koje je na putu Podgorica-Nikšić opkolila grupa građana koja se uputila na protest ispred Vlade u Podgorici, a u kojem je bila i njegova kćerka. Podsetimo, oni su pokušali… »

Uklonjene blokade na većini puteva nakon protesta u više gradova u Crnoj Gori

N1 Info pre 14 dana
Blokade puteva u više gradova Crne Gore uklonjene su nakon više sati i saobraćaj je u većini gradova ponovo uspostavljen, potvrđeno je agenciji Beta. Građani su blokirali saobraćaj jer im policija nije dozvolila da idu u Podgoricu na protest ispred… »

Krivokapić objavio video-snimke incidenta: Đukanoviću, nećete zaustaviti ni Crnu Goru, ni mene

RTS pre 14 dana
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić objavio je video snimke iz vladinog službenog automobila, koji je zaustavljen ranije danas na izlazu iz Nikšića i u kojem je bila njegova ćerka kao štićena ličnost. Zdravko Krivokapić objavio je na Tviteru… »

Krivokapić objavio snimke incidenta iz službenog automobila

RTV pre 14 dana
PODGORICA, NIKŠIĆ - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Tviteru video snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću da ga neće zaustaviti "ni po cenu… »

Incident u Crnoj Gori iz drugog ugla: "Jesi na ovo mislio Đukanoviću?" VIDEO

B92 pre 14 dana
Na putu Podgorica - Nikšić došlo je do incidenta u kojem su lakše povređene dve osobe, nakon što je grupa građana opkolila službeno vozilo Vlade. Vozilom je upravljao službenik Uprave policije, a okupljeni su pokušali da spreče njegov prolazak… »

Dramatični snimci: Krivokapić objavio kako su komite napale njegovu ćerku (VIDEO)

Vesti online pre 14 dana
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Tviteru video snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću da ga neće zaustaviti “ni po cenu života”. “Da li… »

Incidenti na protestima protiv Vlade u Crnoj Gori, Đukanović negira da ih je organizovao

RTS pre 14 dana
Protesti u organizaciji Patriotsko-komitskog saveza održani su ispred zgrade vlade u Podgorici, kao i u Nikšiću, Cetinju, Budvi i Tivtu. Okupljeni su nezadovoljni najavom iz Vlade da će državljanstvo Crne Gore moći da dobiju i ljudi koji su u toj… »

Đukanović: Iza bučnih kritika Krivokapićeve vlade ne stojim ja

N1 Info pre 14 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da je krajnje nemoralno od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste koji mu se ne sviđaju. „Uzaludni su pokušaji da svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava… »

Oglasio se Milo Đukanović: Niko, pa ni on

B92 pre 14 dana
Podgorica -- Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je "krajnje nemoralno" od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste. "Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti… »

Incident u Nikšiću, zaustavljen automobil u kojem je bila Krivokapićeva ćerka

RTS pre 14 dana
U vladinom službenom automobilu koji je zaustavljen ranije danas na izlazu iz Nikšića bila je ćerka Zdravka Krivokapića, koja je štićena ličnost, potvrdio je premijer. On je poručio da kao "otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i… »

Đukanović: Krivokapić papagajski dosadno vređa bivšu vlast

Nova pre 14 dana
Predsjednik Crne gore Milo Đukanović kazao je da je "krajnje nemoralno" od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste. Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne… »

Burno u crnoj gori: Milo odgovorio Krivokapiću, optužuje ga za incidente

Blic pre 14 dana
Najava vlade da će izmeniti odluku o kriterijuma za sticanje crnogorskog državljanstva i tim povodom organizovani protest tzv. crnogorskih patriota ispred zgrade vlade dodatno je podiglo tenzije na crnogorskoj političkoj sceni. Protest je organizovan… »

Demonstranti kod Nikšića napali vozilo u kojem je bila Krivokapićeva ćerka

Politika pre 14 dana
PODGORICA – Na magistralnom putu Podgorica – Nikšić, kod mesta Bogetić, danas je došlo do incidenta kada je grupa građana pokušala da spreči prolazak službenog vozila Vlade Crne Gore u kojem se nalazila ćerka premijera Zdravka Krivokapića… »

Đukanović negira da je organizator antivladinih protesta

Dnevnik pre 14 dana
PODGORICA: Predsednik Crne Gore Milo Đukanović negirao je da je organizator današnjih antivladinih protesta u Crnoj Gori i ocenio "krajnje nemoralnim insinuacijama" poziv premijera Zdravka Krivokapića da ne destabilizuje državu i da protestante… »

Ne prestaje haos u Podgorici; "Bando izdajnička", pevaju se Tompsonove pesme VIDEO

B92 pre 14 dana
Podgorica -- Patriotsko-komitski savez Crne Gore pozvao je svoje pristalice da se danas okupe ispred Vlade Crne Gore. Ispred zgrade Vlade okupilo se više stotina građana. Prisutni su izvikali poslanika Demokratske Crne Gore Moma Koprivicu, koji je ušao… »

Đukanović odgovorio Krivokapiću: Nemoralno je da insinuira da ja organizujem proteste

Sputnik pre 14 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je krajnje nemoralno od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste. Đukanović je to objavio na Tviteru, nakon što mu je Krivokapić uputio poruku da ne destabilizuje… »

Ispred zgrade vlade dimne bombe, baklje i prozivka Abazovića

B92 pre 14 dana
Na protestu u organizaciji Patriotsko-komitskog saveza, bliskom DPS Mila Đukanovića, uobičajeno su bačene dimne bombe i zapaljene baklje. Skandiralo se i protiv potpredsednika vlade Dritana Abazovića i njegovog gradjanskog pokreta URA. Okupljeni su… »

Nov incident u Crnoj Gori: Vladin "mercedes" probio blokadu građana; u automobilu bila ćerka premijera VIDEO

B92 pre 14 dana
Podgorica -- Na putu Podgorica–Nikšić došlo je do incidenta kada je grupa građana pokušala da spreči prolazak službenog vozila Vlade Crne Gore. Na snimku dostavljenom podgoričkim "Vijestima" vidi se grupa građana koja se popela na vozilo… »

Krivokapić pozvao Đukanovića da ne destabilizuje državu, ispred zgrade vlade dimne bombe, baklje i prozivka Abazovića

RTV pre 14 dana
PODGORICA - Predsednik vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je danas predsednika Mila Đukanovića da "ne destabilizuje državu i da narod povuče sa ulice. "I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće… »

Komite u Podgorici pevale Tompsonove pesme /video/

Sputnik pre 14 dana
Učesnici protesta u Podgorici ispred Vlade Crne Gore, koji organizuje Patriotsko-komitski savez, pevali su pesme Marka Perkovića Tompsona. Pored uvreda koje su uputili funkcionerima vladajuće većine u Crnoj Gori, gađanja jajima i vređanja… »

DPS "svim sredstvima protiv posrbljavanja Crne Gore"; komite krenule na protest; Incident: zaustavljen auto Vlade

RTV pre 14 dana
PODGORICA, NIKŠIĆ - Predsedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) je povodom za danas najavljene odluke vlade za sticanje crnogorskog državljanstva poručilo da će braniti nacionalne i državne interese Crne Gore svim sredstvima i onemogućiti… »

"Povucite narod sa ulice": Krivokapić pozvao Mila Đukanovića da ne destabilizuje državu

Blic pre 14 dana
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pozvao je danas predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da "ne destabilizuje državu i da narod povuče sa ulice". - I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u… »

Krivokapić otkrio: Napadnuto vozilo u kom je moja ćerka!

Sputnik pre 14 dana
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova ćerka. “Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će… »

Krivokapić: Moja kćerka napadnuta u službenom vozilu, neću dozvoliti divljaštvo

N1 Info pre 14 dana
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas, kako kaže, napadnuto na putu Nikšić - Podgorica, nalazila njegova kćerka koja je štićena ličnost. On je, prenose „Vijesti“, poručio da kao… »

Krivokapić poziva Mila da ne destabilizuje državu

Vesti online pre 14 dana
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić uputio je poruku predsedniku Milu Đukanoviću da ne „destabilizuje državu“ i da pozove kućama narod koji je izveo na ulice. Krivokapić je tu poruku poslao povodom današnjeg protesta u Podgorici i drugim… »

Ispred zgrade vlade u Podgorici dimne bombe, baklje i prozivka Abazovića

Politika pre 14 dana
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je danas predsednika Mila Đukanovića da „ne destabilizuje državu i da narod povuče sa ulice. Na protestu u organizaciji Patriotsko-komitskog saveza, bliskom DPS Mila Đukanovića, uobičajeno su bačene… »

"Đukanoviću, ne destabilizuj državu i povuci narod sa ulice"

B92 pre 14 dana
Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je danas predsednika Mila Đukanovića da "ne destabilizuje državu i da narod povuče sa ulice". "I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne… »

"Kosovo je pored Srbije!" Komite provociraju u Podgorici - "Branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana, zdravo četniku..."

Večernje novosti pre 14 dana
ISPRED zgrade Vlade u Podgorici počeo je skup povodom najavljene izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta. Par stotina komita pored brojnih vulgarnih i… »

Krivokapić optužuje Mila za nerede: "Narod koji si izveo na ulice pozovi da se vrati kućama"

Večernje novosti pre 14 dana
CRNOGORSKI premijer Zdravko Krivokapić pozvao je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića "da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama." Krivokapić je kazao da neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku… »

Skandal na ulicama Podgorice: Komite pevaju Tompsonove ustaške pesme, ori se "Bojna čavoglave" ispred zgrade Vlade Crne Gore…

Večernje novosti pre 14 dana
ISPRED zgrade Vlade u Podgorici održava se skup povodom najavljene izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta. Organizator skupa je Patriotsko - komitski savez. Na… »

Komite napale vozilo u kojem je bila ćerka zdravka krivokapića: Oglasio se premijer CG - "Neću vam zaboraviti njene suze i…

Večernje novosti pre 14 dana
PREMIJER Zdravko Krivokapić kazao je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, inače štićena ličnost. - Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje -… »

Krivokapić se obratio Milu: Vratite narod kućama - ne potresajte državu

Sputnik pre 14 dana
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić uputio je poruku predsedniku Milu Đukanoviću da ne „destabilizuje državu“ i da pozove kućama narod koji je izveo na ulice. Krivokapić je tu poruku poslao povodom današnjeg protesta u Podgorici i drugim… »

Protest u Crnoj Gori zbog najavljenog usvajanja propisa o državljanstvu

N1 Info pre 14 dana
Nekoliko stotina građana, koji su se danas okupili ispred zgrade Vlade u Podgorici u znak protesta zbog najavljenog usvajanja propisa kojima će se lakše sticati crnogorsko državljanstvo, ali i oduzeti prebivalište delu crnogorskih iseljenika… »

Komite gađaju policiju jajima u Podgorici, u Nikšiću se popeli na vozilo Vlade /video/

Sputnik pre 14 dana
Dve osobe lakše su povređene na putu Podgorica - Nikšić, kada su pokušale da spreče prolazak vozila Vlade Crne Gore, tako što su mu sele na haubu. Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, grupa građana popela se na… »

Počeo protest komita u Podgorici: Okupljeni gađali policiju jajima

Večernje novosti pre 14 dana
ISPRED zgrade Vlade u Podgorici počeo je skup povodom najavljene izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta. Organizator protesta je Patriotsko-komitski savez… »

Čeka se stav odbora za izborno zakonodavstvo: Sa Vlade privremeno povučeno razmatranje Odluke o sticanju državljanstva

Večernje novosti pre 14 dana
SA SEDNICE Vlade Crne Gore privremeno je povučena Odluku o izmeni odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom, kako bi se pre toga izjasnio skupštinski Odbor za izborno zakonodavstvo. Premijer je ranije… »

Incident na putu Nikšić - Podgorica: Službeno vozilo prošlo kroz masu, ima povređenih?

Telegraf pre 14 dana
Na snimku se vidi grupa građana koja se popela na vozilo "mercedes", koje pripada sektoru za poslove protokala, Generalnog sekretarijata Vlade. Na putu Podgorica - Nikšić došlo je do incidenta kada je grupa građana pokušala da spreči prolazak… »

Komite pokušale da blokiraju put prema Podgorici: Popeli se na službeno vozilo Vlade - policija ne dozvoljava prolaz (video)

Večernje novosti pre 14 dana
ISPRED zgrade crnogorske vlade u Podgorici u 11 sati trebao je da počne skup povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta sa čime bi bilo pojednostavljeno… »

Eskalacija političke krize: Napadnuto vozilo Vlade Crne Gore, građani blokirali put Podgorica-Nikšić (video)

Srbija danas pre 14 dana
Na putu Podgorica - Nikšić došlo je do incidenta kada je grupa građana pokušala da spreči prolazak službenog vozila Vlade Crne Gore. Na snimku dostavljenom podgoričkim medijima vidi se grupa građana koja se popela na vozilo "mercedes" (PF CG… »

"Evidentno je, posrbljavaju nas. Borba, svim sredstvima"

B92 pre 14 dana
Podgorica -- DPS, povodom najavljene odluke vlade za sticanje crnogorskog državljanstva, poručuje da će braniti nacionalne i državne interese Crne Gore, svim sredstvima. Cilj je, kako je navela ta partija čiji je lider Milo Đukanović, onemogućiti… »

Crna gora menja uslov za dobijanje državljanstva: Vlada danas usvaja važnu izmenu i nisu svi srećni zbog toga!

Mondo pre 15 dana
Mnogima će biti lakše da dođu do crnogorskog državljanstva. Mnogima će biti lakše da dođu do crnogorskog državljanstva. Vlada Crne Gore bi danas trebalo da usvoji izmenu Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva kojom će se… »

DPS poručuje: "Svim sredstvima ćemo braniti državu od posrbljavanja"

Večernje novosti pre 15 dana
DEMOKRATSKA partija socijalista Mila Đukanovića svim sredstvima će braniti državu od evidentnog "agresivnog pokušaja posrbljavanja". Ovo su poručili iz Predsedništva DPS-a nakon održane vanredne sednice kojom je predsedavao lider stranke… »

Vesti dana »