Povezane vesti

KBC Mišović: Beba od osam dana zaražena koronom

Nova pre 9 dana
Pedijatar i pulmolog u beogradskom Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" Zorica Živković izjavila je danas da su toj ustanovi leči 25 adolescenata i dece zaraženo koronavirusom, a najmlađi pacijent je dete rođeno pre osam dana. Dr… »

KBC "Mišović": Najmlađi kovid pacijent ima osam dana

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Deca i adolescenti, kako navode u toj bolnici, imaju nešto teže kliničke slike… »

Najmlađi pacijent u KBC "Dragiša Mišović" star osam dana, najkritičniji ima 15 godina

Radio 021 pre 8 dana
U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. U toj bolnici navode da deca i adolescenti imaju nešto teže kliničke slike nego prošle… »

Najmlađi pacijent u KBC „Dragiša Mišović“ dete staro osam dana

N1 Info pre 8 dana
U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti imaju nešto teže kliničke slike nego prošle… »

Najmlađi kovid pacijent beba od 8 dana! Dr Živković iz KBC "Mišović" kaže da su kliničke slike dece sve teže, a ovo je…

Blic pre 8 dana
Koronavirus ne bira ni uzrast, ni vreme. U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti imaju… »

U KBC-u Dragiša Mišović najmlađi pacijent koji se leči od korone dete rođeno pre osam dana

Danas pre 8 dana
Pedijatar i pulmolog u beogradskom Kliničko-bolničkog centra „Dragiša Mišović“ Zorica Živković izjavila je danas da su toj ustanovi leči 25 adolescenata i dece zaraženo korona virusom, a najmlađi pacijent je dete rođeno pre osam dana… »

Zbog čega kovid ubija i trudnice? Povećan broj pacijentkinja u drugom stanju kojima treba kiseonik, rizik povećava gojaznost…

Večernje novosti pre 9 dana
SMRT D.T. (29), koja je pet dana posle prevremenog porođaja, obavljenog kako bi ona bila priključena na respirator, preminula u KBC "Dr Dragiša Mišović" od posledica kovida, na najstrašniji način demantuje ohrabrujuće pretpostavke sa početka… »

Beba stara osam dana je najmlađi kovid pacijent: U KBC "Dragiša Mišović" adolescenti dolaze sa sve težim kliničkim…

Večernje novosti pre 8 dana
KORONA virus ne bira ni uzrast, ni vreme. U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti imaju… »

Najmlađi kovid pacijent u KBC "Dr Dragiša Mišović" dete staro osam dana, petnaestogodišnjak ima obostranu upalu pluća

RTS pre 9 dana
Koronavirus ne bira ni uzrast, ni vreme. U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti imaju… »

Vesti dana »