Povezane vesti

Novi dokazi 16.: Aprila! Zoran Marjanović došao na suđenje za ubistvo supruge, koje je odloženo za osam dana. Za tad su…

Blic pre 8 dana
Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2016. godine, došao je danas u Više javno tužilaštvo u Palati pravde, gde je trebalo da se održi ročište, koje je odloženo zbog bolesti sudije. Poslednje ročište održano… »

Odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću – sudija pozitivan na kovid 19

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči povono je danas odloženo pred Višim sudom u Beogradu za 16. april, zbog bolesti sudije, koji je pozitivan na virus kovid 19. U februaru je… »

Zoran Marjanović sav u crnom izašao iz suda: Muž ubijene pevačice okupljenima poručio samo jedno

Mondo pre 8 dana
Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči povono je danas odloženo pred Višim sudom u Beogradu za 16. april, zbog bolesti sudije, koji je pozitivan na virus kovid 19. Suđenje Zoranu Marjanoviću… »

Odlaže se suđenje Marjanoviću, član veća bolestan

Nova pre 9 dana
Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a koje je trebalo danas da se održi u Višem sudu u Beogradu, biće odloženo, jer je jedan od članova sudskog veća bolestan. Kako… »

Definitivno se odlaže suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene: Veće suda nije na okupu

Telegraf pre 9 dana
Ovo je drugo zaredom ročište koje se odlaže. Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, pre pet godina na nasipu Crvneka u Borči, koje je danas u 11 sati trebalo da bude održano u Palatu pravde, biće… »

Slučajnost ili opstrukcija? Od 20 zakazanih ročišta za ubistvo Jelene Marjanović, odloženo devet puta

Blic pre 9 dana
Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Krsmanović, od početka godine ni jednom nije održano - oba puta kada je trebalo ono je odloženo zbog korone. Prvi glavni pretres u postupku koji… »

Vesti dana »