Povezane vesti

Merima se poverila Gagi Nikoliću da ju je Lečić zlostavljao

Merima se poverila Gagi Nikoliću da ju je Lečić zlostavljao

Nova 08.04.2021
Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje. Još te 1978, tvrdi, ispričala je Draganu Nikoliću šta se dogodilo, piše u "Nedeljniku". Slavna glumica Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav Lečić seksualno napao kada… »
Pitanja koja ne smeš da postaviš žrtvama seksualnog nasilja

Pitanja koja ne smeš da postaviš žrtvama seksualnog nasilja

Nova 08.04.2021
Glumica Merima Isaković je posle 43 godine progovorila o tome kako ju je seksualno zlostavljao glumac Branislav Lečić. Kad je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, čak i žene su je zasule užasnim komentarima, a pitanje… »
Merima Isaković: Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu

Merima Isaković: Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu

Nova 08.04.2021
Glumica Merima Isaković u izjavi za "Blic" kaže da je spremna da svedoči u korist Danijele Štajnfeld, koja je nedavno prijavila za silovanje glumca Branislava Lečića. Isaković, koja u ispovesti “Nedeljniku” tvrdi da je Branislav Lečić… »
Novinar otkrio zašto je Merima progovorila o Lečiću

Novinar otkrio zašto je Merima progovorila o Lečiću

Nova 08.04.2021
Aleksandar Đuričić, novinar i urednik u magazinu "Nedeljnik" ispričao je u emisiji "Među nama" kako je glumica Merima Isaković u intervjuu koji je dala za pomenuti magazin optužila Branislava Lečića za pokušaj silovanja. “To je nastalo potpuno… »
Još jedna glumica optužila Branislava Lečića za silovanje

Još jedna glumica optužila Branislava Lečića za silovanje

Vesti online 08.04.2021
Nekadašnja glumica Merima Isaković optužila je glumca Branislava Lečića, koji se suočava sa optužbom koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine. Isaković je tvrdnju da ju je Lečić silovao prvi… »
Još jedna OPTUŽBA na Lečićev račun! Glumica iznela ŠOKANTNE tvrdnje!

Još jedna OPTUŽBA na Lečićev račun! Glumica iznela ŠOKANTNE tvrdnje!

Svet & Skandal 08.04.2021
Čuvena glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića da ju je navodno silovao pre 43.godine. Naime, ona je u intervjuu za „Nedeljnik“ istakla da je imala samo 18 godina kada ju silovao Branislav Lečić koji je tada imao 22.godine… »
"Lečić mora biti procesuiran i kažnjen": Radmila Živković oštro posle ispovesti Merime Isaković

"Lečić mora biti procesuiran i kažnjen": Radmila Živković oštro posle ispovesti Merime Isaković

Večernje novosti 08.04.2021
SLAVNA srpska glumica Radmila Živković ponovo je osudila kolegu Branislava Lečića, nakon nove optužbe za silovanje. Nakon što je Danijela Štajnfeld izjavila da ju je Branislav Lečić navodno silovao 2012. godine, čuvena jugoslovenska glumica… »
Dragan Nikolić je znao sve: Merima mu se poverila, a Gagin odgovor nikada nije zaboravila

Dragan Nikolić je znao sve: Merima mu se poverila, a Gagin odgovor nikada nije zaboravila

GLUMICA Merima Isaković ispričala je da ju je kolega Branislav Lečić napastvovao kada je imala 18 godina, 1978. godine. Do najsitnijih detalja je opisala pakao koji je doživela, i objasnila zašto je odlučila da progovori posle 43 godine. Osim… »
Branislavu Lečiću nije dobro nakon optužbi za silovanje Merime Isaković

Branislavu Lečiću nije dobro nakon optužbi za silovanje Merime Isaković

Vesti online 08.04.2021
Glumac Branislav Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa seksualno zlostavljanje – ovaj put optužila ga je koleginica Merima Isaković, koja je navela da ju je glumac napastvovao 1978. godine, kada je… »
Da li će Merima Isaković moći da svedoči protiv Lečića zbog zastarelosti slučaja? Advokat Borović objašnjava: "Nema…

Da li će Merima Isaković moći da svedoči protiv Lečića zbog zastarelosti slučaja? Advokat Borović objašnjava: "Nema…

Blic 08.04.2021
Nakon što je glumica Merima Isaković izjavila da bi svedočila protiv Branislava Lečića, kog je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a za kog je i Merima navela da ju je seksualno napastvovao 1978. godine, pojedini mediji pisali su da… »
Nisam dovoljno dobar za tebe? Znaš li ti ko sam ja? Stao je tek kad sam povratila po sebi - ispovest Merime Isaković o…

Nisam dovoljno dobar za tebe? Znaš li ti ko sam ja? Stao je tek kad sam povratila po sebi - ispovest Merime Isaković o…

Noizz 08.04.2021
Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje, traumatičnu priču iznosi i glumica Merima Isaković. Ona je u velikoj ispovesti za "Nedeljnik" do sitnih detalja ispričala sve o kobnom susretu sa kolegom… »
Svi detalji koje je otkrila glumica: U knjizi opisala užase kroz koje je prošla

Svi detalji koje je otkrila glumica: U knjizi opisala užase kroz koje je prošla

SLAVNA glumica Merima Isaković objavila je delove knjige koju piše o zlostavljanju, u kojoj je opisala šta je doživela. U knjizi nije želela da imenuje zlostavljača koji ju je napao kada je imala samo 18 godina, ali je sada to uradila i objavila da… »
Glumica Merima Isaković tvrdi je Branislav Lečić silovao!

Glumica Merima Isaković tvrdi je Branislav Lečić silovao!

Svet plus 08.04.2021
Glumica Merima Isaković tvrdi je Branislav Lečić silovao kada je imala 18. godina. U jezivoj ispovesti otkrila gnusne detalje... Nekada velika zvezda, Merima Isaković, glumica koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih… »

Vesti dana »