Povezane vesti

Završen sastanak kod Krivokapića, bilo reči i o Leposaviću

Sputnik pre 13 dana
Sastanak predstavnika partija koje čine parlamentarnu većinu u Crnoj Gori i premijera Zdravka Krivokapića završen je i biće nastavljen u nedelju. Poslanica DF-a Branka Bošnjak je izjavila da je bilo reči i o ministru pravde Vladimira Leposavića… »

Obratio se Leposavić: Nisu me izabrali strani saveznici, e da ih nisu izabrali strani saveznici, već građani

Pravda pre 13 dana
Crnogorski ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić poručio je da će nastaviti da vrši tu dužnost dok god mu Skupština daje poverenje i da je spreman da se izvini svakome koga su njegove reči povredile. Leposavić je rekao da… »

Leposavić: Neću podneti ostavku

N1 Info pre 14 dana
Crnogorski ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava, Vladimir Leposavić, poručio je u pisanoj izjavi da neće podneti ostavku i da će nastaviti da obavlja tu funkciju sve dok mu Skupština Crne Gore daje to poverenje, nakon što je premijer Zdravko… »

Ministar pravde Crne Gore: “Neću podneti ostavku”

Nedeljnik pre 14 dana
Printscreen/YouTube/Vijesti Online (Beta) – Ministar pravde Crne Gore Vladimir Leposavić izjavio je da neće podneti otavku i da će ostati na funkciji dok bude imao poverenje Skupštine, nakon što je premijer Zdravko Krivokapić podneo parlamentu… »

Leposavić ne odustaje: Neću podneti ostavku

B92 pre 14 dana
Podgorica -- Ministar pravde Vladimir Leposavić saopštio je da neće podneti ostavku i da će obavljati dužnost dokle god mu Skupština Crne Gore daje poverenje. On je u obraćanju javnosti naveo da ne negira niti relativizuje presuđeni zločin… »

Leposavić: Nastaviću da obavljam funkciju ministra

RTV pre 14 dana
PODGORICA - Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić izjavio je da će nastaviti da obavlja funkciju ministra dok god mu Skupština daje to poverenje. Izjavio je da je neprijatno iznenađen tvrdnjom da je njegovo javno… »

Leposavić: Nemam pravo da podnesem ostavku

Sputnik pre 14 dana
Crnogorski ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić poručio je da neće podneti ostavku i da će obavljati dužnost dokle god mu Skupština Crne Gore daje poverenje. On je u obraćanju javnosti naveo da ne negira niti relativizuje… »

Oglasio se vladimir Leposavić: Obraćanje koje se čekalo! Ovo je izjava ministra kog Krivokapić sramno smenjuje

Večernje novosti pre 14 dana
MINISTAR pravde, ljudskih i manjinskih prava vladimir Leposavić saopštio je da neće podneti ostavku i da će obavljati dužnost dokle god mu Skupština Crne Gore daje poverenje. On je u obraćanju javnosti naveo da ne negira niti relativizuje… »

Pada krivokapićeva vlada: Umesto Zdravka dolazi Dritan!

Pravda pre 14 dana
Predlog premijera Zdravka Krivokapića za smenu ministra pravde, i to zbog izjava da u Srebrenici nije bilo genocida, uveo je Crnu Goru u ogromnu političku krizu, a epilog, koji bi mogao dovesti i do pada vlade, očekuje se u narednim danima! Inicijativa… »

Krivokapić danas na sastanku sa liderima stranaka

RTV pre 14 dana
PODGORICA - Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je lidere političkih partija parlamentarne većine na sastanak u četvrtak, pišu podgoričke Vijesti. Pozivajući se na svoja saznanja, list piše da će sastanak biti održan u zgradi vlade. Portal Borba… »

Krivokapić talac i Mila i zapada: Zahtev za smenu ministra pravde ljulja Vladu; šef diplomatije Radulović najviše…

Večernje novosti pre 14 dana
PREMIJER Crne Gore Zdravko Krivokapić možda odbrojava poslednje dane na čelu vlade u Podgorici. Politička kriza koju je izazvao zahtevom za razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog izjava o Srebrenici, u kom… »

Vesti dana »