Povezane vesti

Novinarka podnela prigovor “Frontu” na lekara Krajinovića

Nova pre 9 dana
Novinarka Mina Smiljanić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front", podnela je prigovor ovoj zdravstvenoj ustanovi na rad dr Tomislava Krajinovića… »

“Narodni front” pokreće postupak zbog “akušerskog nasilja”

Nova pre 9 dana
Novinarka i blogerka Mina Smiljanić odlučila je da na Instagramu podeli svoju ispovest o, kako tvrdi, akušerskom nasilju koje je doživela na porođaju. Ona je opisala užasne komentare koje je sve vreme slušala od anesteziologa dr Tomislava… »

“Dr Krajinović mi je na porođaju govorio da sam debela”

Nova pre 9 dana
Nakon što je novinarka Mina Smiljanić objavila svoje traumatično iskustvo sa anesteziologom "Narodnog fronta", dr Tomislavom Krajinovićem, još jedna Beograđanka rešila je da podeli svoju priču sa porođaja. Nju je, kako kaže za naš portal, dr… »

Novinarka Mina podnela prigovor "Frontu" na rad dr Krajinovića, pokrenut hitan disciplinski postupak

Telegraf pre 9 dana
Javnost će o svemu biti obaveštena kada se postupak završi, a to se očekuje sledeće nedelje. Novinarka Mina Smiljanić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca u Ginekološko-akušerskoj klinici… »

Bahati lekar optužen, pa oslobođen za nelegalni abortus

Nova pre 8 dana
Novinarka i blogerka Mina Smiljanić podelila je na društvenim mrežama svoju ispovest o akušerskom nasilju koje je doživela na porođaju od strane anesteziologa dr Tomislava Krajinovića u GAK "Narodni front", a kako saznaje portal Nova.rs, pomenuti… »

Krajnje je vreme da prestanemo da se pitamo zašto žene u Srbiji čekaju toliko dugo da prijave nasilje

Noizz pre 8 dana
Posle slučaja glumice Milene Radulović, koja je priznala javno da ju je sa sedamnaest godina silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, pokrenula se lavina i žene su se osetile slobodnije da upru prstom u svoje nasilnike. Međutim, njihova hrabrost… »

Krajinović hapšen zbog ilegalnog abortusa, Mina nije jedina koju je maltretirao na porođaju

Luftika pre 8 dana
Novinarka Mina Smiljanić je podelivši svoje grozno iskustvo podstakla mnoge žene da progovre o traumama koje im je naneo anesteziolog Krajinović. Kako je dr Krajinović već bio optuživan zbog obavljanja nelegalnog abortusa, nakon svih ispovesti… »

Potresne ispovesti žena o porođaju u sali dr Krajinovića

Nova pre 8 dana
Mina Smiljanić je svojim istupom protiv anesteziologa "Narodnog fronta", doktora Tomislava Krajinovića, pokrenula pravu lavinu - žene sa sličnim iskustvima joj se javljaju u ogromnom broju. Osim Mine i Beograđanka Maja je za Nova.rs ispričala kako… »

Martinino iskustvo s porođaja iz fronta: Sestra mi je govorila da sam užasna majka, plašila sam se za bebu i sebe

Mondo pre 8 dana
U ispovesti za MONDO portal, još jedna devojka je podelila svoje negativno iskustvo iz "Narodnog fronta" gde je, kako kaže, bila "ničiji pacijent". U ispovesti za MONDO portal, još jedna devojka je podelila svoje negativno iskustvo iz "Narodnog… »

Krajinović me je na porođaju gurao i govorio mi da sam debela

Luftika pre 8 dana
Nakon što je novinarka Mina Smiljanić objavila svoje traumatično iskustvo sa anesteziologom “Narodnog fronta”, dr Tomislavom Krajinovićem, još jedna Beograđanka rešila je da podeli svoju priču sa porođaja. Nju je dr Krajinović vređao i… »

Novinarka mina nije jedina - javile se i ostale "žrtve" dr krajinovića: Otvorila Pandorinu kutiju strašnih priča! (foto)

Srbija danas pre 8 dana
Govorio im "Svinjo debela", "Smaračice", "Invalidu", udarao i vređao. Uznemirujuća priča Mine Smiljanić, novinarke koja je pre dva dana u Beogradu, sa doktorom Tomislavom Krajinovićem, otvorila je Pandorinu kutiju iz koje je izletelo brdo podjednako… »

Isčupao mi je minđušu, nazvao me svinjom i pretio mi - žene dele strašna iskustva sa anesteziologom koji je maltretirao…

Noizz pre 8 dana
Novinarka Mina Smiljanić podnela je i zvaničnu prijavu protiv doktora Tomislava Krajinovića, anesteziologa u GAK "Narodni front" kog je otužila da ju je vređao, maltretirao i udarao. Iz klinike su potvrdili da su pokrenuli disciplinski postupak, a… »

Narodni front se oglasio povodom optužbi na račun dr Krajinovića

RTS pre 8 dana
Rukovodstvo GAK "Narodni front" najoštrije osuđuje svako urušavanje kulture profesionalne komunikacije, nepristojnost i netoleranciju prema pacijentu, navodi se u saopštenju povodom optužbi pacijentkinje Minje Smiljanić koja je podnela prigovor… »

Novinarka Mina podnela prigovor "narodnom frontu" na rad doktora: Pokrenut hitan disciplinski postupak

Srbija danas pre 8 dana
U GAK "Narodni front" potvrdili su da je podnela prigovor, i kažu da hitno pokreću disciplinski postupak. Novinarka Mina Smiljanić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca u Ginekološko-akušerskoj… »

Pokrenut hitan disciplinski postupak protiv anesteziologa: Podnet prigovor "Frontu" zbog optužbe za akušersko nasilje!

Mondo pre 8 dana
Novinarka Mina Smiljanić podnela prigovor protiv anesteziologa za kojeg tvrdi da ju je maltretirao na porođaju! Novinarka Mina Smiljanić podnela prigovor protiv anesteziologa za kojeg tvrdi da ju je maltretirao na porođaju! Novinarka Mina Smiljanić… »

Pokrenut hitan disciplinski postupak: Novinarka Mina podnela prigovor "Frontu" na rad doktora Krajinovića

Večernje novosti pre 8 dana
NOVINARKA Mina Smiljanić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front", podnela je prigovor ovoj zdravstvenoj ustanovi na rad dr Tomislava Krajinovića… »

"Imala sam modrice od njega, tražio je pare mom mužu": Mini se javilo još žrtava uglednog anesteziologa

Mondo pre 9 dana
Mini Smiljanić, ženi koja je optužila anesteziologa za akušersko nasilje, javilo se još žena sa sličnim iskustvima! Mini Smiljanić, ženi koja je optužila anesteziologa za akušersko nasilje, javilo se još žena sa sličnim iskustvima! Iskustvo… »

Vesti dana »

U Beogradu je dato 930 hiljada doza vakcina

Blic pre 42 minutajoš 7 povezanih

Danas kiša, ali i sneg

B92 pre 1 satjoš 9 povezanih

Varheji: Razmatramo rešenja za dug Crne Gore

RTV pre 2 satajoš 2 povezane