Повезане вести
Новинарка поднела приговор “Фронту” на лекара Крајиновића
Нова 08.04.2021
Новинарка Мина Смиљанић, која је на друштвеној мрежи Инстаграм изнела своје искуство са порођаја од пре три месеца у Гинеколошко-акушерској клиници "Народни фронт", поднела је приговор овој здравственој установи на рад др… »
“Народни фронт” покреће поступак због “акушерског насиља”
Нова 08.04.2021
Новинарка и блогерка Мина Смиљанић одлучила је да на Инстаграму подели своју исповест о, како тврди, акушерском насиљу које је доживела на порођају. Она је описала ужасне коментаре које је све време слушала од анестезиолога др… »
“Др Крајиновић ми је на порођају говорио да сам дебела”
Нова 08.04.2021
Након што је новинарка Мина Смиљанић објавила своје трауматично искуство са анестезиологом "Народног фронта", др Томиславом Крајиновићем, још једна Београђанка решила је да подели своју причу са порођаја. Њу је, како каже за… »
Новинарка Мина поднела приговор "Фронту" на рад др Крајиновића, покренут хитан дисциплински поступак
Телеграф 08.04.2021
Јавност ће о свему бити обавештена када се поступак заврши, а то се очекује следеће недеље. Новинарка Мина Смиљанић, која је на друштвеној мрежи Инстаграм изнела своје искуство са порођаја од пре три месеца у… »
Бахати лекар оптужен, па ослобођен за нелегални абортус
Нова 08.04.2021
Новинарка и блогерка Мина Смиљанић поделила је на друштвеним мрежама своју исповест о акушерском насиљу које је доживела на порођају од стране анестезиолога др Томислава Крајиновића у ГАК "Народни фронт", а како сазнаје портал… »
Крајње је време да престанемо да се питамо зашто жене у Србији чекају толико дуго да пријаве насиље
Ноизз 08.04.2021
После случаја глумице Милене Радуловић, која је признала јавно да ју је са седамнаест година силовао учитељ глуме Мирослав Мика Алексић, покренула се лавина и жене су се осетиле слободније да упру прстом у своје насилнике… »
Крајиновић хапшен због илегалног абортуса, Мина није једина коју је малтретирао на порођају
Луфтика 08.04.2021
Новинарка Мина Смиљанић је поделивши своје грозно искуство подстакла многе жене да проговре о траумама које им је нанео анестезиолог Крајиновић. Како је др Крајиновић већ био оптуживан због обављања нелегалног абортуса, након… »
Потресне исповести жена о порођају у сали др Крајиновића
Нова 08.04.2021
Мина Смиљанић је својим иступом против анестезиолога "Народног фронта", доктора Томислава Крајиновића, покренула праву лавину - жене са сличним искуствима јој се јављају у огромном броју. Осим Мине и Београђанка Маја је за… »
Мартинино искуство с порођаја из фронта: Сестра ми је говорила да сам ужасна мајка, плашила сам се за бебу и себе
Мондо 08.04.2021
У исповести за МОНДО портал, још једна девојка је поделила своје негативно искуство из "Народног фронта" где је, како каже, била "ничији пацијент". У исповести за МОНДО портал, још једна девојка је поделила своје негативно… »
Крајиновић ме је на порођају гурао и говорио ми да сам дебела
Луфтика 08.04.2021
Након што је новинарка Мина Смиљанић објавила своје трауматично искуство са анестезиологом “Народног фронта”, др Томиславом Крајиновићем, још једна Београђанка решила је да подели своју причу са порођаја. Њу је др Крајиновић… »
Новинарка мина није једина - јавиле се и остале "жртве" др крајиновића: Отворила Пандорину кутију страшних прича! (фото)
Србија данас 08.04.2021
Говорио им "Свињо дебела", "Смарачице", "Инвалиду", ударао и вређао. Узнемирујућа прича Мине Смиљанић, новинарке која је пре два дана у Београду, са доктором Томиславом Крајиновићем, отворила је Пандорину кутију из које је… »
Исчупао ми је минђушу, назвао ме свињом и претио ми - жене деле страшна искуства са анестезиологом који је малтретирао трудну…
Ноизз 08.04.2021
Новинарка Мина Смиљанић поднела је и званичну пријаву против доктора Томислава Крајиновића, анестезиолога у ГАК "Народни фронт" ког је отужила да ју је вређао, малтретирао и ударао. Из клинике су потврдили да су покренули… »
Народни фронт се огласио поводом оптужби на рачун др Крајиновића
РТС 08.04.2021
Руководство ГАК "Народни фронт" најоштрије осуђује свако урушавање културе професионалне комуникације, непристојност и нетолеранцију према пацијенту, наводи се у саопштењу поводом оптужби пацијенткиње Миње Смиљанић која је… »
Новинарка Мина поднела приговор "народном фронту" на рад доктора: Покренут хитан дисциплински поступак
Србија данас 08.04.2021
У ГАК "Народни фронт" потврдили су да је поднела приговор, и кажу да хитно покрећу дисциплински поступак. Новинарка Мина Смиљанић, која је на друштвеној мрежи Инстаграм изнела своје искуство са порођаја од пре три месеца у… »
Покренут хитан дисциплински поступак против анестезиолога: Поднет приговор "Фронту" због оптужбе за акушерско насиље!
Мондо 08.04.2021
Новинарка Мина Смиљанић поднела приговор против анестезиолога за којег тврди да ју је малтретирао на порођају! Новинарка Мина Смиљанић поднела приговор против анестезиолога за којег тврди да ју је малтретирао на порођају… »
"Имала сам модрице од њега, тражио је паре мом мужу": Мини се јавило још жртава угледног анестезиолога
Мондо 08.04.2021
Мини Смиљанић, жени која је оптужила анестезиолога за акушерско насиље, јавило се још жена са сличним искуствима! Мини Смиљанић, жени која је оптужила анестезиолога за акушерско насиље, јавило се још жена са сличним… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и 12 особа за пад надстрешнице
НИН пре 5 минутајош 17 повезаних

Радарски снимак показује тачне време када ће невреме погодити Србију: Сутра за 10 степени хладније, а ево како ће бити до краја септембра
Нова пре 1 сатјош 22 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова економија пре 29 минутајош 8 повезаних