Povezane vesti

Bilčik: Početak konsultacija možda krajem aprila; Kurti vodi dijalog sa Srbijom

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Politički dijalog sa Beogradom vodiće premijer Aljbin Кurti, uz konsultacije sa predsednicom Vjosom Osmani, izjavio je portparol kosovske vlade Perparim Кrieziu, prenosi danas Kosovo onlajn pisanje prištinske štampe. Krieziu za Reporteri… »

Osmani: U doba pandemije prioritet su vakcine, a ne dijalog

Blic pre 8 dana
Predsednica privremenih institucija u Prištini Vjosa Osmani izjavila je danas da je u vreme pandemije prioritet nabavka vakcina protiv korona virusa, a ne dijalog sa Beogradom. Ona je to kazala tokom sastanka sa ambasadorkom Holandije u Prištini Karinom… »

Predvodiće Kurti

B92 pre 8 dana
Priština -- Politički dijalog s Beogradom vodiće premijer Aljbin Đšurti, uz konsultacije sa predsednikom Vjosom Osmani, izjavio je portparol kosovske vlade Perparim Đšrieziu. Naglašava da je presudom Ustavnog suda iz 2019. godine jasno precizirano… »

Priština: Dijalog predvodi Kurti u koordinaciji sa Osmani

Blic pre 9 dana
Politički dijalog sa Beogradom predvodiće premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti, u koordinaciji sa predsednicom Vjosom Osmani, izjavio je portparol vlade u Prištini Perparim Krieziu. On je za Raradio "Slobodna Evropa" na albanskom… »

Prištinski mediji: Dijalog sa Beogradom vodiće Kurti

Danas pre 8 dana
Politički dijalog sa Beogradom vodiće premijer Aljbin Kurti, uz konsultacije sa predsednicom Vjosom Osmani, izjavio je portparol kosovske vlade Perparim Krieziu, prenosi danas Kosovo onlajn pisanje prištinske štampe. Krieziu za Reporteri navodi da je… »

Dijalog predvodi Kurti, u koordinaciji sa Osmani

Dnevnik pre 9 dana
PRIŠTINA: Politički dijalog sa Beogradom predvodiće premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti, u koordinaciji sa predsednicom Vjosom Osmani, izjavio je portparol vlade u Prištini Perparim Krieziu. On je za radio Slobodna Evropa na… »

Vesti dana »