Povezane vesti

Srpska veslačica izborila plasman na Olimpijske igre

Nova pre 13 dana
Veslačica Jovana Arsić uspela je da se plasira na Olimpijske igre u Tokiju u disciplini skif na Evropkim kvalifikacijama u italijanskom Varezeu. Ona je zauzela treće mesto u “A“ finalu, koje je bilo dovoljno da se izbori viza za Olimpijske igre… »

Srbija ima još jednog sportistu na Olimpijskim igrama

Vesti online pre 14 dana
Reprezentativka Srbije u veslanju Jovana Arsić izborila je danas vizu za Oluimpijske igre u Tokiju. Kako je saopštio Olimpijski komitet Srbije (OKS), Arsić je 65. član srpskog olimpisjkog tima, pošto je zauzela treće mesto u disciplini skif na… »

Jovana Arsić izborila olimpijsku vizu za Tokio

B92 pre 14 dana
Reprezentativka Srbije u veslanju Jovana Arsić izborila je danas vizu za Olimpijske igre u Tokiju. Kako je saopštio Olimpijski komitet Srbije (OKS), Arsić je 65. član srpskog olimpijskog tima koji je izborio vizu za OI. To je uspela pošto je zauzela… »

Putnik više: Arsićeva obezbedila mesto na Olimpijskim igrama!

Hot sport pre 14 dana
Prelepe vesti za srpski sport! Jovana Arsić od danas je novi član srpskog olimpijskog tima koji će putovati u Tokijo! Oglasio se Olimpijski komitet Srbije i saopštio da će Arsićeva biti 65. član našeg tima u Tokiju. Ona je svoju ‘kartu’ za put… »

Veslačica Jovana Arsić izborila Olimpijsku vizu

Radio 021 pre 14 dana
Reprezentativka Srbije u veslanju Jovana Arsić izborila je plasman na ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju u disciplini skif. Arsić je osvojila treće mesto u A finalu na Evropskim kvalifikacijama u italijanskom Varezeu, te joj je ovaj plasman… »

Bravo, jovana! Srbija dobila 65. člana olimpijskog tima za Tokio - Arsićeva čekirala kartu za Japan

Blic sport pre 14 dana
Reprezentativka Srbije u veslanju izborila je ovog četvrtka vizu za . Kako je saopšštio Olimpijski komitet Srbije, Arsićeva je 65. član srpskog olimpijskog tima, poššto je zauzela treće mesto u disciplini skif na evropkim kvalifikacijama u… »

Jovana Arsić izborila olimpijsku vizu za Tokio

Dnevnik pre 14 dana
VAREZE: Reprezentativka Srbije u veslanju Jovana Arsić izborila je danas vizu za Olimpijske igre u Tokiju. Kako je saopštio Olimpijski komitet Srbije (OKS), Arsić je 65. član srpskog olimpijskog tima, pošto je zauzela treće mesto u disciplini skif… »

Jovana Arsić izborila vizu za Tokio, ona je 65. član srpskog olimpijskog tima

Sportski žurnal pre 14 dana
Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 23. jula do 8. avgusta. Reprezentativka Srbije u veslanju Jovana Arsić izborila je danas vizu za Oluimpijske igre u Tokiju. Kako je saopštio Olimpijski komitet Srbije (OKS), Arsić je 65. član srpskog… »

Veslanje: Jovana Arsić na Olimpijskim igrama u Tokiju!

N1 Info pre 14 dana
Veslačica Jovana Arsić izborila je vizu za Olimpijske igre u Tokiju (23. jul - 8. avgust) u disciplini skif na Evropkim kvalifikacijama u italijanskom Varezeu. Srpska reprezentativka osvojila je treće mesto u „A“ finalu, koje je odvelo na najveću… »

Veslanje: Jovana Arsić na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Večernje novosti pre 14 dana
VESLAČICA Jovana Arsić izborila je vizu za Olimpijske igre u Tokiju (23. jul - 8. avgust) u disciplini skif na Evropkim kvalifikacijama u italijanskom Varezeu. Srpska reprezentativka osvojila je treće mesto u „A“ finalu, koje je odvelo na najveću… »

Vesti dana »