Povezane vesti

Daleko si od muškarca, ti si... Ništa: Todorovićeva i Pavlovićeva zgrožene izjavama jutjubera - sram te bilo!

Mondo pre 14 dana
Reagovale na društvenim mrežama. Reagovale na društvenim mrežama. Poznati jutjuber i bodibilder Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, gostovao je nedavno u emisiji na televiziji Hype, gde je napravio skandal, vređajući i omalovažavajući… »

"Daleko si ti od muškarca,: ti si veliko ništa" Milica Pavlović se javno obratila Nikoli, koji je vređao žrtve silovanja

Blic pre 14 dana
Milica Pavlović iznela je svoj stav kada je reč o Niksi Zizu (Nikola Jovanović), jutjuberu koji je izneo šokantne stavove o žrtvama silovanja. Jovanović je potom i navodno slao uznemirujuće poruke ženama koje su se usudile da javno kritikuju… »

Milica Todorović žestoko isprozivala jutjubera koji je otkrivio žene za silovanje, pevačica nije birala reči!

Vesti online pre 14 dana
Pevačica Milica Todorović pobesnela je zbog izjava izvesnog Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Nixa Zizu, koji je u emisiji izneo šokantne stavove na temu ponašanja žena i muškaraca prema njima. On je inače influenser i mnoge estradne ličnosti… »

“Prijavite ovog čoveka policiji” Kija Kockar zgrožena ponašanjem poznatog jutjubera

Blic pre 14 dana
Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region. Ovim povodom oglasila se i pevačica Kija Kockar. - Apelujem na nadležne službe… »

Skandalozne izjave srpskog jutjubera: "Same ste krive ako ste silovane" VIDEO

B92 pre 14 dana
Jutjuber Nikola Jovanović poznatiji pod pseudonimom Nixa Zuzu, u jednoj emisiji rekao je da su žene same krive ako su žrtve silovanja. U pomenutoj emisiji, voditeljke su prekinule razgovor i napustile studio, a nakon niza reakcija na društvenim… »

"Sprečimo razmnožavanje ovakvih ameba, sram te bilo" Milica Todorović o skandaloznim izjavama poznatog jutjubera

Blic pre 14 dana
Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region. Sada se tim povodom oglasila i pevačica Milica Todorović. - A jadan, mukica… »

Ili si šuntava, ili sam te ubo jer ulaziš matorcima u kola: Novi skandal jutjubera Nixe - snimak vređanja pušten uživo!

Mondo pre 14 dana
Šokirao ponašanjem u emisiji, pa rešio da se obračuna i sa onima koji ga komentarišu na društvenim mrežama! Šokirao ponašanjem u emisiji, pa rešio da se obračuna i sa onima koji ga komentarišu na društvenim mrežama! Poznati jutjuber Nikola… »

(Video) Još jedan skandalozni ispad jutjubera: Vređao je žrtve silovanja, a sad ženama šalje uznemirujuće poruke: "Vidim…

Blic pre 14 dana
Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region, a sada su društvene mreže preplavile uznemirujuće poruke koje šalje ženama… »

Vesti dana »