Povezane vesti

Novi pokolj u SAD: 5 mrtvih, među njima dvoje dece

Nova pre 9 dana
Pet osoba je preminulo, uključujući i dvoje dece, nakon pucnjave u kući u Rok Hilu u Južnoj Karolini, saopštio je šerif okruga Jork, prenosi ABC njuz. Pucano je i na još jednu koja ima ozbiljne povrede. Osunjičeni je uhapšen, saopštile su… »

Bivša zvezda američkog fudbala ubila pet osoba

RTV pre 9 dana
ROK HIL - Bivša zvezda američkog fudbala Filip Adams ubio je danas pet osoba, uključujući i dvoje dece, da bi potom izvršio samoubistvo, objavili su mediji u SAD. Istražitelji veruju da je bivši igrač NFL lige Filip Adams pucao i ubio pet osoba -… »

Bivši NFL igrač ubio petoro u Južnoj Karolini, pa izvršio samoubistvo

Glas Amerike pre 9 dana
VAŠINGTON — Oružani napadač koji je ubio petoro ljudi u Južnoj Karolini, među kojima je i jedan ugledni lekar, identifikovan je kao bivši igrač Nacionalne fudbalske lige (NFL) Filip Adams koji je u četvrtak izvršio samoubistvo, saopštile su… »

Tragedija u porodičnoj kući - petoro mrtvih, među njima deca VIDEO/FOTO

B92 pre 8 dana
Nakon pucnjave u kući u Rok Hilu u Južnoj Kaliforniji preminulo je pet osoba, uključujući i dvoje dece, saopštio je šerif okruga Jork, prenosi ABC njuz. Pucano je i na još jednu osobu koja je zadobila teške povrede. Kako su saopštile vlasti… »

Masakr u Južnoj Karolini: Ubijen lekar, njegova žena i unuci

Nova pre 8 dana
Osumnjičeni za masovnu pucnjavu u Južnoj Karolini u okrugu Jork, pronađen je nakon višesatne potrage. Stravičan zločin se dogodio u sredu uveče, a ubijeno je petoro ljudi. Među žrtvama je istaknuti lekar, kao i njegova supruga i unuci. Šerif… »

Pokolj u Americi: U kući ubijeno petero ljudi, među njima i dvoje dece

Blic pre 8 dana
Pet osoba uključujući dvoje dece ubijeno je u pucnjavi u jednoj kući u Rok Hilu u američkoj državi Južna Karolina. Još jedna osoba zadobila je teške povrede, a osumnjičeni za pucnjavu je priveden, saopšteno je iz kancelarije šerifa u okrugu… »

Vesti dana »