Povezane vesti

Proba (ni)je teža od završnog ispita

Politika pre 9 dana
U prosvetnom zavodu u kome nastaju testovi za malu maturu tvrde da su vrlo pažljivo pripremali zadatke, napominjući da nema egzaktnih podataka da su probni testovi složeniji od onih u junu. Dvodnevna proba male mature počinje sutra testom iz… »

Sutra probni iz matematike, u subotu srpski i kombinovani

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Probni završni ispit za učenike osmog razreda za školsku 2020/2021. godinu u osnovnim školama na teritoriji Republike Srbije realizovaće se sutra i u subotu, 9. i 10. aprila, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Učenici osmog razreda će… »

Sutra počinje proba male mature – zašto su probni testovi uvek teži

RTS pre 8 dana
Probni završni ispit za osnovce počinje sutra i tokom dva naredna dana polagaće se matematika, srpski odnosno maternji jezik i kombinovani test. Probni završni test uvek je za nijansu teži od konačnog, navodi pomoćnik ministra prosvete za… »

Probni završni ispit za osmake u petak i subotu

N1 Info pre 8 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da je "sve spremno" za polaganje probnog završnog ispita. „Ovaj ispit treba da omogući učenicima da se upoznaju sa procedurama ispita i načinom polaganja. Probni ispit je… »

Proba male mature: Osmaci sutra rešavaju zadatke iz matematike

Večernje novosti pre 8 dana
POLAGANJE probnog završnog ispita za male maturante počinje sutra u 13 časova - testom iz matematike. U subotu u devet časova "zakazana" je provera znanja iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a od 11.30 časova osmaci će rešavati kombinovani test… »

Sutra i u subotu proba male mature

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Probni završni test za učenike osmog razreda biće održan sutra i u subotu, a tokom naredna dva dana polagaće se matematika, srpski, odnosno maternji jezik i kombinovani test. Državni sekretar u Ministarstvu prosvete Milan Pašić rekao je… »

Sutra probni iz matematike, u subotu srpski i kombinovani

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Probni završni ispit za učenike osmog razreda za školsku 2020/2021. godinu u osnovnim školama na teritoriji Republike Srbije realizovaće se sutra i u subotu, 9. i 10. aprila, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Učenici osmog razreda će… »

Ružić: Sve je spremno za probni ispit

Novi magazin pre 8 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da je "sve spremno" za polaganje probnog završnog ispita. "Ovaj ispit treba da omogući učenicima da se upoznaju sa procedurama ispita i načinom polaganja. Probni ispit je… »

Sutra probni ispit za osmake

Danas pre 8 dana
Probni završni ispit za učenike osmog razreda u osnovnim školama na teritoriji Srbije biće održan 9. i 10. aprila, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja. Učenici osmog razreda sutra od 13 časova polagaće test iz… »

U petak i u subotu proba male mature

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Probni završni test za učenike osmog razreda biće održan sutra i u subotu, a tokom naredna dva dana polagaće se matematika, srpski, odnosno maternji jezik i kombinovani test. Državni sekretar u Ministarstvu prosvete Milan Pašić rekao je… »

Probni završni ispit za osnovce

Niške vesti pre 8 dana
U saopštenju ovog ministarstva navodi se da će probni ispit biti održan po sledećem rasporedu: Rešavanje testova traje 120 minuta. Probni završni ispit održaće se u školi, u grupama učenika, ne većim od 15, uz poštovanje svih epidemioloških… »

Vesti dana »