Povezane vesti

Brnabić: Ne razmišljamo o uvođenju obavezne vakcinacije

Nova pre 9 dana
Vakcinacija u Srbiji ide odlično, sve pohvale građanima koji su pokazali da su izuzetno odgovorni, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić. “Naši građani pokazuju da veruju i u medicinu i u insititucije. U ovom trenutku ne postoji nijedan… »

Sutra sednica Kriznog štaba

Politika pre 9 dana
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti razmotrena trenutna epidemiološka situacija, kao i mere, biće održana sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić. Brnabićeva je rekla da ona skoro svakodnevno razgovara sa medicinskim delom Kriznog štaba i… »

Ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvođenju obavezne vakcinacije u Srbiji

Politika pre 8 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvođenju obavezne vakcinacije u Srbiji. „Mislim da vakcinacija ide odlično u Srbiji”, rekla je premijerka na konferenciji za novinare. Navela je da je… »

Srbija razmatra obaveznu vakcinaciju

Slobodna Evropa pre 8 dana
Dan nakon što je ministar zdravlja Srbije nagovestio da bi vakcinacija u Srbiji mogla biti obavezna, iz Vlade Srbije stižu disonantni tonovi. U istom danu, Evropski sud za ljudska prava, kojem su se obratili roditelji dece iz Češke koja nisu primljena… »

Hoće li vakcinacija biti obavezna u Srbiji?

Vesti online pre 8 dana
Premijerka Ana Brnabić istakla je da u Srbiji ne postoji potreba za uvođenje obaveze vakcinacije. Brnabić je, na pitanje za odluku Evropskog suda za ljudska prava koji je doneo presudu da je obavezna vakcinacija legalna i da li će možda biti potrebna… »

Da li nas čeka popuštanje mera? Krizni štab zaseda sutra u 8

Večernje novosti pre 8 dana
KAKO je danas već najavila premijerka Ana Brnabić u obraćanju uživo, na sednici Kriznog štaba biće razmatrana trenutna epidemiološka situacija u Srbiji kao i da li će biti dodatnog popuštanja mera. Posle zasedanja, kako je rekla ona, neko će se… »

Da li će vakcinacija protiv korone biti obavezna u Srbiji? Evo šta kaže premijerka Brnabić

Blic pre 8 dana
Vakcinacija u Srbiji ide odlično i interesovanje je odlično i bez obavezne i sve pohvale građanima koji su pokazali da su izuzetno odgovorni, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić. - Naši građani pokazuju da veruju i u medicinu i u… »

Brnabićeva otkrila: Evo šta je odlučeno o obaveznoj vakcinaciji u Srbiji

B92 pre 8 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se javnosti iz Vlade Srbije. "Ne postoji nijedan razlog da razmišljamo o uvođenju obavezne vakcinacije", rekla je premijerka Ana Brnabić. Premijerka Srbije rekla je da vakcinacija u Srbiji ide odlično i bez… »

Premijerka o uvođenju obavezne vakcinacije: Brnabić na vanrednoj konferenciji otkrila detalje o imunizaciji

Mondo pre 8 dana
Vakcinacija u Srbiji ide odlično, a interesovanje građana je veliko, kaže premijerka. Vakcinacija u Srbiji ide odlično, a interesovanje građana je veliko, kaže premijerka. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas na vanrednoj konferenciji da ne… »

Brnabić: Sutra o merama

Danas pre 8 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će u petak biti održana sednica Kriznog staba na kojoj će se razgovarati o epidemiološkoj situaciji, uz napomenu da se nikakvo kršenje mera neće tolerisati. Krizni štab misli da nam dobro ide i da… »

Brnabić: Ne postoji potreba za obaveznom vakcinacijom, sutra sednica Kriznog štaba

Radio 021 pre 8 dana
Premijerka Ana Brnabić je istakla da u Srbiji ne postoji potreba za uvođenje obaveze vakcinacije. Brnabić je, na pitanje za odluku Evropskog suda za ljudska prava koji je doneo presudu da je obavezna vakcinacija legalna i da li će možda biti potrebna… »

Brnabić: Sutra sednica Kriznog štaba, nema razloga za obaveznu vakcinaciju

N1 Info pre 8 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Srbiji u ovom trenutku nije potrebna obavezna vakcinacija. Upitana o odluci Evropskog suda za ljudska prava da bi odluke o obaveznoj vakcinaciji bile legalne, Brnabić je rekla da je u Srbiji i bez toga veliko… »

Sutra sednica Kriznog štaba; Da li će doći do popuštanja mera

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti razmotrena trenutna epidemiološka situacija, kao i mere, biće održana sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić. Brnabić je rekla da ona skoro svakodnevno razgovara sa medicinskim delom Kriznog… »

Brnabić: Ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji

Novi magazin pre 8 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji. "Mislim da vakcinacija ide odlično u Srbiji", rekla je premijerka na konferenciji za novinare. Navela je da je interesovanje… »

Brnabić: Sutra sednica Kriznog štaba, odluka o eventualnom popuštanju mera

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti razmotrena trenutna epidemiološka situacija, kao i mere, biće održana sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić. Brnabić je rekla da ona skoro svakodnevno razgovara sa medicinskim delom Kriznog… »

Hoće li vakcinacija biti obavezna u Srbiji? Evo šta su rekle premijerka i ministarka pravde!

Večernje novosti pre 8 dana
PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić jutros je bila na važnom sastanku u Skupštini Srbije gde je održala konsultacije s predsednikom Skupštine Ivicom Dačićem i ministarkom pravde Majom Popović na temu ustavnih amandmana. Ona se danas u 14 obratila… »

Vesti dana »