Povezane vesti

Mali se sastao sa britanskim ministrom za izvoz: Predstavljen plan "Srbija 2025" FOTO

B92 pre 8 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa ministrom za izvoz Ujedinjenog Kraljevstva Grejem Stjuartom. Sa njim je razgovarao o ekonomskim odnosima dveju zemalja i o potencijalima za još intenzivniju saradnju. Sastanku je prisustvovala i… »

Mali se sastao sa ministrom za izvoz Ujedinjenog Kraljevstva Grejemom Stjuartom

Novi magazin pre 8 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali razgovarao je danas sa ministrom za izvoz Ujedinjenog Kraljevstva Grejemom Stjuartom o ekonomskim odnosima dve zemlje i o potencijalima za još intenzivniju saradnju. Sagovornici su razgovarali o investicionim… »

Srbija otvorena za britanske investicije u energetiku

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Postoji veliki prostor za ulaganja Velike Britanije u sektor obnovljivih izvora energije i rudarstvo u Srbiji, zaključili su na današnjem sastanku ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i ministar za izvoz u vladi Ujedinjenog… »

Mihajlović i Stjuart: Srbija otvorena za britanske investicije u energetiku i rudarstvo

Novi magazin pre 8 dana
Britanski ministar za izvoz Grejem Stjuart razgovarao je danas sa ministarkom rudarstva i energetike Srbije Zoranom Mihajlović o saradnji dve zemlje u oblastima za koje je ona zadužena. Stjuart je rekao da postoji veliki potencijal za unapredjenje… »

Ministar Mali se sastao sa britanskim ministrom Grejem Stjuartom: U narednih nekoliko meseci posetićemo London

Večernje novosti pre 8 dana
MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se danas sa ministrom za izvoz Ujedinjenog Kraljevstva Grejem Stjuartom, sa kojim je razgovarao o ekonomskim odnosima dve zemlje i o potencijalima za još intenzivniju saradnju. Sastanku je… »

Vesti dana »