Povezane vesti

Dika Stojanović objasnio zašto je došlo do smene selektora mlađih kategorija

Vesti online pre 14 dana
“Naglašavamo da su odluke o promenama selektora donete na osnovu profesionalnog, a ne ličnog stava. I takav način funkcionisanja sportskog sektora FS Srbije možete očekivati i u budućnosti”, rekao je direktor A reprezentacije Srbije Stevan… »

Dika Stojanović: Selektori birani na osnovu profesionalnog, ne ličnog stava

Mozzart sport pre 14 dana
Direktor A reprezentacije uveren da je FSS pametno birao. Radikalni rezovi u Fudbalskom savezu Srbije. Trojica novih selektora imenovana na današnjoj sednici Odobra za hitna pitanja. Trojica – otpuštena. Doduše, neće se javnost preterano potresti… »

Zvonko Živković novi selektor mlade reprezentacije Srbije

B92 pre 14 dana
Nekadašnji fudbaler Partizana Zvonko Ĺ˝ivković novi je selektor mlade reprezentacije Srbije (U21). Ova odluka donesena je danas na sednici Odbora za hitna pitanja FSS. Živković je na toj funkciji nasledio Iliju Stolicu. Istovremeno, za selektora… »

Zvonko Živković novi selektor mlade reprezentacije

Nova pre 14 dana
Zvonko Živković, nekadašnji fudbaler Partizana novi je selektor mlade reprezentacije Srbije (U21), odlučeno je na sednici Odbora za hitna pitanja FSS. On je na toj funkciji nasledio Iliju Stolicu. Živković je u dva navrata kao selektor predvodio… »

FSS ozvaničio: Živković je novi selektor!

Hot sport pre 14 dana
Sada je i zvanično novi selektor mlade reprezentacije Srbije! Ono što smo i najavljivali sada se obistinilo – Zvonko Živković je novi selektor mlade reprezentacije Srbije! Legenda Partizana je na tom mestu zamenila dosadašnjeg selektora Iliju… »

Stojanović: Odluke na osnovu profesinonalnog, ne ličnog stava

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Naglašavamo da su odluke o promenama selektora donete na osnovu profesionalnog, a ne ličnog stava. I takav način funkcionisanja sportskog sektora FS Srbije možete očekivati i u budućnosti", rekao je direktor A reprezentacije Srbije Stevan… »

Zvonko Živković novi selektor mlade reprezentacije Srbije

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Nekadašnji fudbaler Partizana Zvonko Živković novi je selektor mlade reprezentacije Srbije (U21), odlučeno je danas na sednici Odbora za hitna pitanja FSS. Živković je na toj funkciji nasledio Iliju Stolicu. Istovremeno, za selektora… »

FSS: Živković zvanično novi selektor Orlića

Vesti online pre 14 dana
Novi selektor mlade reprezentacije Srbije je Zvonko Živković, potvrdio je Fudbalski savez Srbije. U četvrtak je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan Odbor za hitna pitanja, kojim je predsedavao Marko Pantelić. Na predlog čelnih ljudi… »

Selektorska osveženja! Omladince Srbije preuzeo nekadašnji kapiten Partizana, a kadete bivša Zvezdina "desetka"

Blic sport pre 14 dana
Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije za novog selektora mlade reprezentacije naše zemlje imenovan je bivši fudbaler Partizana Zvonko Živković, koji je tokom karijere bio i kapiten crno-belih. On je na toj funkciji zamenio … »

Odbor za hitna pitanja FSS smenio Stolicu, "orlići" dobili novog selektora!

Sportske.net pre 14 dana
Ono što se danima spekulisalo sada je dobilo i zvaničnu potvrdu, Fudbalski savez Srbije potvrdio je velike promene u mlađim reprezentativnim selekcijama. "U prostorijama FSS na Terazijama 35 održan je Odbor za hitna pitanja kojim je predsedavao Marko… »

Živković zvanično selektor Orlića, “preživeli” samo Ilić i Rogić

Mozzart sport pre 14 dana
Imenovani i šefovi u U19 i U17 selekcijama. Najavljeno u medijima – potvrđeno i zvanično na sastanku Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije kojim je predsedavao Marko Pantelić. Mlađe selekcije Srbije dobile su tri nova selektora, a… »

FSS: Živković zvanično novi selektor Orlića

N1 Info pre 14 dana
Novi selektor mlade reprezentacije Srbije je Zvonko Živković, potvrdio je Fudbalski savez Srbije. U četvrtak je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan Odbor za hitna pitanja, kojim je predsedavao Marko Pantelić. Na predlog čelnih ljudi… »

Zasedao Odbor za hitna pitanja: Stolica smenjen, "orlići" imaju novog selektora!

Večernje novosti pre 14 dana
NOVI selektor mlade reprezentacije Srbije je Zvonko Živković, potvrdio je Fudbalski savez Srbije. U četvrtak je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan Odbor za hitna pitanja, kojim je predsedavao Marko Pantelić. Na predlog čelnih ljudi… »

Vesti dana »

Danas je Dan sećanja na žrtve Holokausta

Politika pre 15 minutajoš 21 povezana

Lajović eliminisan sa Srbija opena

Politika pre 27 minutajoš 20 povezanih