Povezane vesti
Brnabić: Ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji
Beta video 08.04.2021
BEOGRAD- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji. ``Mislim da vakcinacija ide odlično u Srbiji``, rekla je premijerka na konferenciji za novinare. Beta/MOD… »
Brnabić: Ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji
IndeksOnline 08.04.2021
BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se ne postoji nijedan razlog da se razmišlja o uvodjenju obavezne vakcinacije u Srbiji. “Mislim da vakcinacija ide odlično u Srbiji”, rekla je premijerka na konferenciji za novinare. Navela je da je… »
Brnabić: Ne postoji nijedan razlog za uvođenje obavezne vakcinacije protiv koronavirusa
Glas Zaječara 08.04.2021
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da ne postoji nijedan razlog za uvođenje obavezne vakcinacije protiv koronavirusa. Brnabić je odgovarajući na pitanje novinara da li će povodom presude Evropskog suda za ljudska prava (ECHR) da je obavezna… »
Vesti dana »
Vučić na sastanku Pokreta nesvrstanih: Mi smo na evropskom putu, ali vodimo suverenu spoljnu politiku
Danas pre 9 minutajoš 32 povezane
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 28 povezanih
Ubistvo repera Tupaka Šakura: Glavni optuženi Dvejn Dejvis proglašen krivim
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 21 povezana