Povezane vesti

Vučić: Srbija danas oborila rekord po broju vakcinisanih

Nova pre 9 dana
Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je u video obraćanju na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi, što je, kako je… »

U Srbiji danas vakcinisano 75.000 ljudi

Politika pre 9 dana
Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je u video obraćanju na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav” naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi. To je, kako je… »

Vučić: Srbija oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih

RTS pre 8 dana
Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, kaže predsednik Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić je u video-orbaćanju na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi. Naglašava da… »

Vučić: Srbija oborila rekord VIDEO

B92 pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je Srbija danas oborila rekord u broju vakcinisanih u jednom danu. Kako je naveo, danas je do sada bilo preko 75.000 vakcinisanih. "Hvala onima koji su doneli odluku da zaštite sebe, svoje bližnje, ali… »

Vučić: Srbija danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je u video obraćanju na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi. To je… »

Vučić: Srbija danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je u video orbaćanju na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi, što je… »

“Srbija oborila rekord”

Vesti online pre 8 dana
Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Vučić je u video obraćanju na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi. To je, kako je… »

Vučić: Srbija oborila sopstveni rekord, 75.000 vakcinisanih u jednom danu

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u video snimku objavljenom na Instagramu da je Srbija u četvrtak oborila sopstveni rekord u broju vakcinisanih. Vučić je zahvalio građanima koji su „odgovorno doneli odluku da zaštite sebe, svoje… »

Srbija je oborila sopstveni rekord: Predsednik Vučić objavio sjajne vesti i najavio novi cilj (video)

Večernje novosti pre 8 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagram profilu gde je rekao da je Srbija oborila rekord u broju vakcinisanih. - Bravo za Srbiju! Rekord u broju vakcinisanih! - napisao je Vučić uz video koji možete pogledati u nastavku: A… »

Vesti dana »

Koliko je Beograđana vakcinisano?

Prva pre 48 minutajoš 7 povezanih

Danas kiša, ali i sneg

B92 pre 2 satajoš 9 povezanih

Kako će izgledati sahrana princa Filipa?

RTV pre 7 satijoš 7 povezanih

Slobinu vilu od Nikole Pekovića kupuju Karići

Nova pre 2 satajoš 2 povezane