Повезане вести

Чеда Чворак му јавно запретио - реаговао Аца Лукас: Поново оплео по колеги - "Превише је дао себи на важности"

Чеда Чворак му јавно запретио - реаговао Аца Лукас: Поново оплео по колеги - "Превише је дао себи на важности"

Мондо 09.04.2021
Певач реаговао на одговор који му је упутио колега. Певач реаговао на одговор који му је упутио колега. Након што је прозвао колеге рекавши да "људи који имају по 5,6 станова по Београду траже помоћ", и међу њима споменуо и… »
Пљуште прозивке и јавне претње: Чеда Чворак оштро одговорио Лукасу - "Душманин и зао човек, следећи пут ћемо на суд!"

Пљуште прозивке и јавне претње: Чеда Чворак оштро одговорио Лукасу - "Душманин и зао човек, следећи пут ћемо на суд!"

Мондо 09.04.2021
Певач запретио тужбом! Певач запретио тужбом! Аца Лукас недавно је жестоко коментарисао колеге које "кукају" и због отказаних наступа и мањка посла траже новчану помоћ од државе. Међу онима које је прозвао рекавши да "људи који… »
Чеда Чворак јавно запретио лукасу: "Видимо се на суду, нећеш ме више понижавати!"

Чеда Чворак јавно запретио лукасу: "Видимо се на суду, нећеш ме више понижавати!"

Блиц 09.04.2021
Аца Лукас је изнео неке ставове са којима се не слаже његов колега Чеда Чворак. Његове речи: "Певачи имају по 5, 6 станова у Београду а траже помоћ од државе! Утоварајте угаљ, радите нешто бре", испровоцирале су Чеду Чворка… »
Аца Лукас открио да ли након развода има девојку

Аца Лукас открио да ли након развода има девојку

Блиц 09.04.2021
Аца Лукас, певач, открио је да је тренутно сам и да нема крај себе вољену особу. Истакао је да после развода није успео да нађе девојку. - Ја нисам имао девојку откако сам се развео. Има тих папараца, стоје испред моје зграде и… »
"Траже помоћ од државе, а имају по шест станова у Београду" Аца Лукас жестоко о колегама! "Утоварајте угаљ, радите нешто"…

"Траже помоћ од државе, а имају по шест станова у Београду" Аца Лукас жестоко о колегама! "Утоварајте угаљ, радите нешто"…

Блиц 08.04.2021
Певач Аца Лукас проговорио је о колегама које су тражиле помоћ од државе усред пандемије. Музичари и угоститељи из целе Србије су протестовали како би се нашло решење за основна животна питања, јер су током протеклих годину… »

Вести дана »