Повезане вести
Тајни дневник војника са кошара: Албанци су убијали под шифром "Дракула", а онда носили опрему наших мртвих сабораца!
Мондо 09.04.2021
Овако је спрски војник описао дан када су живот изгубила петорица војника од стране терориста ОВК. Овако је спрски војник описао дан када су живот изгубила петорица војника од стране терориста ОВК. Битка на Кошарама између Војске… »
Двадесет и две године од битке: „На Кошарама смо сломили оштрицу НАТО-а” /видео/
Спутник 09.04.2021
На данашњи дан пре 22 две године почела је битка на Кошарама која је трајала 67 дана. Представљамо вам разговор са пензионисаним генерал-пуковником и некадашњим ратним командантом Треће армије и Приштинског корпуса Војске… »
Пре 22 године почела је Битка на Кошарама- ХЕРОЈСТВО ДОСТОЈНО ПРЕДАКА!
У центар 09.04.2021
На данашњи дан, 9. априла 1999. године почела је Битка на Кошарама. Ова битка позната и као „Пакао Кошара“ водила се између припадника Војске Југославије и припадника терористичке ОВК, подржане од стране НАТО снага, Легије… »
Годишњица крваве битке на Кошарама: Пре 22 године почео је херојски бој српских јунака
Телеграф 09.04.2021
У караули на југословенско-албанској граници на Јуничким планинама, које се надовезују на Проклетије, тадашња Војска Југославије бранила је од терористичке ОВК, војске Албаније и НАТО авијације границе наше земље. Пре тачно 22… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 минутјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 16 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана