Povezane vesti
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 09.04.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo Temerinske ulice (br. 40 – 54). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.04.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Devet Jugovića u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Temerinske ulice bez vode zbog havarije
Dnevnik 09.04.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo Temerinske ulice (br. 40 – 54). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Temerinske ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.04.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo Temerinske ulice (br. 40–54). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 45 minutajoš 23 povezane
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
NIN pre 2 satajoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 3 satajoš 66 povezanih
Muškarac (41) iz Prokuplja osumnjičen da je ubio majku (69) u porodičnoj kući
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 29 povezanih