Povezane vesti
Miljana usred noći htela da razvali vrata i pobegne: Molila Kristijana da joj pomogne - "Znam šta me čeka"! (video)
Mondo 09.04.2021
Golubović pokušavao da je smiri. Golubović pokušavao da je smiri. Nišlijka Miljana Kulić, koja se ovih dana oseća prihički loše, što je i sama priznala, sinoć je molila Kristijana Golubovića da joj pomogne da pobegne iz Zadruge. Govorila je da… »
Miljana pokušala da pobegne iz "zadruge": Razvaljivala vrata, molila za pomoć: "Hoću da izađem!"
Blic 09.04.2021
Miljana Kulić sinoć je pokušala da pobegne iz rijalitija "Zadruga 4", a Kristijana Golubovića je molila da joj pomogne u tome. Miljana je otišla u dvorište i počela da moli Golubovića da joj pomogne da razvali vrata ili preskoči ogradu. Razlog… »
Vesti dana »
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 13 satijoš 1 povezana