Повезане вести

Мерима Исаковић: Веровала сам да се Лечић покајао

Мерима Исаковић: Веровала сам да се Лечић покајао

Нова 09.04.2021
Глумица Мерима Исаковић у изјави за "Блиц" каже да је сећање на догађај са Браниславом Лечићем, за ког је у исповести навела да ју је сексуално напао 1978. године, давно оставила иза себе, али да је била њена дужност да о томе… »
Глумица Мерима Исаковић: Ја Лечићу јесам опростила, али нисам заборавила, а он се није покајао

Глумица Мерима Исаковић: Ја Лечићу јесам опростила, али нисам заборавила, а он се није покајао

Ноизз 09.04.2021
Глумица Мерима Исаковић која је оптужила колегу Бранислава Лечића да ју је сексуално напаствовао пре 43 године, каже да је она све давно оставила иза себе, али да је морала да проговори када се сазнало да је још неко прошао кроз… »
Добар је и са Меримом и са Лечићем: Мима Караџић био у класи са глумицом, огласио се поводом нових оптужби!

Добар је и са Меримом и са Лечићем: Мима Караџић био у класи са глумицом, огласио се поводом нових оптужби!

Мондо 09.04.2021
Глумац у незавидној ситуацији. Глумац у незавидној ситуацији. Глумац Милутин Мима Караџић студирао је са Меримом Исаковић, која је у својој исповести навела да ју је Бранислав Лечић сексуално напао 1978. године, а сада је… »

Вести дана »