Повезане вести
"Нисам хтео ништа са њом": Певачу се садашња жена најпре уопште није допала, а прва брачна ноћ пошла по злу: "Кренуо сам да…
Блиц 09.04.2021
Певач Стеван Анђелковић у складном је браку са супругом Наташом, са којом је претходно био у вези 11 година, међутим сада је открио да му се атрактивна бринета на први поглед уопште није допала. - Певао сам у једном клубу када… »
Кренуо сам да је скидам и неко је позвонио у 5 ујутру: Певачева прва брачна ноћ је хит - млада морала да обија браву!
Мондо 09.04.2021
Није им ишло све по плану... Није им ишло све по плану... Певач Стеван Анђелковић венчао се са Наташом после једанаест година везе, међутим, сада је открио да нису увек симпатисали једно друго, али и да прва брачна ноћ није ишла… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 50 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана