Povezane vesti
Vučić: Vesić nije bio odgovoran, ali nekada povuče i strast
Nova 09.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da učešće zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića na korona zabavi sa fudbalerima i rukovodstvom Crvene zvezde nije bio odgovoran potez, ali da "niko nije bezgrešan". “Postupak nije bio… »
Vučić: Vesić nije bio odgovoran ali ko je od nas bezgrešan
Novi magazin 09.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da učešće zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića na korona zabavi sa fudbalerima i rukovodstvom Crvene zvezde nije bio odgovoran potez ali da "niko nije bezgrešan". "Postupak nije bio odgovoran… »
Vučić: Vesićev potez nije bio odgovoran ali ko je od nas bezgrešan
N1 Info 09.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da učešće zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića na korona zabavi sa fudbalerima i rukovodstvom Crvene zvezde nije bio odgovoran potez ali da "niko nije bezgrešan". „Postupak nije bio odgovoran… »
Vesti dana »
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum
RTS pre 38 minutajoš 18 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Da li su low-cost kompanije bezbedne? Ekspert objašnjava kako je došlo do pucanja prozora u avionu iznad Grčke
Euronews pre 3 minutajoš 9 povezanih