Povezane vesti
Predstavnica OEBS u šoku zbog ubistva grčkog novinara
Politika 09.04.2021
BEČ – Predstavnica OEBS-a za slobodu medija Tereza Ribeiro izrazila je danas šok zbog ubistva novinara Jorgosa Karaivaza koje se dogodilo danas u Atini. „Ovo je užasan događaj”, rekla je Ribeiro. „Novinari bi uvek trebalo da mogu bezbedno da rade svoj… »
Ubijen grčki novinar koji je istraživao kriminal
Al Jazeera 09.04.2021
Radi se o profesionalnom ubistvu, rekao je policijski dužnosnik. Dvojica naoružanih motociklista u petak su iz vatrenog oružja ubili grčkog novinara koji je istraživao kriminal, saopćila je policija, dodajući da je novinar ubijen u blizini svoje kuće u… »
Grčki novinar koji je izveštavao o kriminalu ubijen u Atini
Nova 09.04.2021
Dugogodišnji grčki novinar, koji je izveštavao o kriminalu, ubijen je u petak blizu svog doma u južnom delu Atine, javila je policija. Jorgos Karajvaz pronađen je mrtav rano popodne sa nekoliko rana od metaka blizu svojih kola u atinskom predgrađu… »
Ubijen novinar u Atini: Izveštavao je o kriminalu, a onda su ga izrešetali nasred ulice
Mondo 09.04.2021
Grčki televizijski reporter Jorgos Karaivaz ubijen je danas iz vatrenog oružja u južnom atinskom predgrađu Alimos. Grčki televizijski reporter Jorgos Karaivaz ubijen je danas iz vatrenog oružja u južnom atinskom predgrađu Alimos. Prema preliminarnim… »
Istaknuti grčki novinar koji je izveštavao o kriminalu ubijen u Atini
N1 Info 09.04.2021
Dugogodišnji grčki novinar, koji je izveštavao o kriminalu, ubijen je u petak blizu svog doma u južnom delu Atine, javila je policija. Jorgos Karajvaz pronađen je mrtav rano popodne sa nekoliko rana od metaka blizu svojih kola u atinskom predgrađu… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 minutajoš 16 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 38 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 4 minutajoš 1 povezana