Повезане вести

Прокић за Нова.рс: Одговор на оптужбе студенткиња

Прокић за Нова.рс: Одговор на оптужбе студенткиња

Нова 10.04.2021
Преузео сам једну службено заведену пријаву од бивше студенткиње за слање непримерених фотографија. На једној је моје лице на плажи, дакле само глава, а на другој сам на лигенштулу у купаћим гаћама до колена, на плажи и окружен… »
Пријавила ме због оцене, фотографије су пристојне: Огласио се Прокић – слике уопште нису сексуалне, ево шта је на њима!

Пријавила ме због оцене, фотографије су пристојне: Огласио се Прокић – слике уопште нису сексуалне, ево шта је на њима!

Мондо 10.04.2021
За професора Прокића је комуникација са студентима била превише приватна, одсад комуницира само службено. За професора Прокића је комуникација са студентима била превише приватна, одсад комуницира само службено. Професор… »
СТУДЕНТИ ФДУ ПРИЈАВИЛИ ПРОФЕСОРЕ: 12 пријава за сексуално узнемиравање против 6 запослених, највише против професора Прокића

СТУДЕНТИ ФДУ ПРИЈАВИЛИ ПРОФЕСОРЕ: 12 пријава за сексуално узнемиравање против 6 запослених, највише против професора Прокића

Санџак хабер 10.04.2021
БЕОГРАД – Факултет драмских уметности је након случаја силовања глумица у школи Мирослава Мике Алексића покренуо платформу против насиља, на коју је од 21. јануара до 17. фебруара стигло 12 пријава против шест запослених. Пет… »
Студенти ФДУ пријавили професоре: 12 пријава за сексуално узнемиравање против 6 запослених, највише против професора Прокића

Студенти ФДУ пријавили професоре: 12 пријава за сексуално узнемиравање против 6 запослених, највише против професора Прокића

Блиц 09.04.2021
Факултет драмских уметности је након случаја силовања глумица у школи Мирослава Мике Алексића покренуо платформу против насиља, на коју је од 21. јануара до 17. фебруара стигло 12 пријава против шест запослених. Пет… »

Вести дана »