Povezane vesti

"Tu nije bilo lakog zadatka": Đaci su danas polagali i kombinovani test, većina je završila brzo, a svi u glas kažu da je…

Blic 10.04.2021
Danas od 11:30 do 13:30 sati održan je probni kombinovani test za učenike osmog razreda osnovnih škola. Za razliku od probnih testova iz srpskog i matematike, za koje su đaci rekli da su im bili teška, kombinovani test su radili za prosečno pola… »

Srpski lak, par zadataka zadalo malo muke osmacima

Dnevnik 10.04.2021
BEOGRAD: Probni završni test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika bio je lak, a samo je poslednjih nekoliko zadataka zahtevalo malo više znanja, utisak je Sofije Bjelić, učenice osmog razreda beogradske Osnovne škole "Josif Pančić" , koja je danas… »

"Najteže nam je pala pesma Vetar" Đaci posle probe male mature iz srpskog: "Test je zahtevao da mnogo razmišljamo"

Blic 10.04.2021
Danas od 9 do 11:30 sati održan je probni test male mature iz srpskog za učenike osmog razreda u osnovnih škola. "Blic" je obišao škole širom Srbije, a osmaci sa kojima smo razgovarali jednoglasno su se složili da je od 20 zadataka, koliko je bilo… »

Osmaci polagali probni test; Ružić: Sve u skladu sa procedurom

RTV 10.04.2021
BEOGRAD - "Probni završni test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika bio je lak, a samo je poslednjih nekoliko zadataka zahtevalo malo više znanja, utisak je Sofije Bjelić", učenice osmog razreda beogradske Osnovne škole "Josif Pančić", koja je… »

Osmaci polagali probni završni ispit

RTS 10.04.2021
Đaci osmih razreda juče i danas polagali su probni završni ispit. Juče su rešavali test iz matematike, a danas iz srpskog, odnosno maternjeg jezika i kombinovani test iz pet predmeta – istorije, geografije, biologije, fizike i hemije. Po grupama… »

Školama laptopovi i tableti u projektu "Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji"

RTV 10.04.2021
BEOGRAD - Osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava će u okviru projekta "Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu“ biti pružena podrška za osnivanje digitalnih biblioteka i klubova za učenike. Reč je o projektu koji… »

Od utorka distribucija laptopova i tableta za školske digitalne biblioteke u 30 opština

Novi magazin 10.04.2021
U okviru projekta "Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu", od utorka će osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava biti isporučivani laptopovi i tableti u cilju stvaranja digitalnih biblioteka i klubova za učenike. Projekat… »

Od utorka distribucija laptopova i tableta za školske digitalne biblioteke u 30 opština

Danas 10.04.2021
U okviru projekta „Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu“, od utorka će osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava biti isporučivani laptopovi i tableti u cilju stvaranja digitalnih biblioteka i klubova za učenike… »

Osmaci polažu probni ispit iz srpskog, pa kombinovani test

Dnevnik 10.04.2021
BEOGRAD: Učenici osmog razreda danas polažu probni završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a zatim i kombinovani test. Uz poštovanje epidemioloških mera, u 9.00 osmaci su u grupama manjim od 15 učenika, počeli da rešavaju test iz… »

Vesti dana »