Повезане вести

Јокић провозао ривала као на рингишпилу, па закуцао ВИДЕО

Јокић провозао ривала као на рингишпилу, па закуцао ВИДЕО

Нова 10.04.2021
Никола Јокић је одиграо још једну маестралну партију у дресу Денвера где је у победи своје екипе забележио 13. трипл-дабл у сезони. Као и увек када игра наш ас, било је маестралних асистенција, шутева са једне ноге, флоутера и… »
Српска посла! Амерички новинари питали Јокића о МВП бравурама, а он одговорио тотално у свом стилу! /видео/

Српска посла! Амерички новинари питали Јокића о МВП бравурама, а он одговорио тотално у свом стилу! /видео/

Спортал блиц 10.04.2021
И када игра, и када изађе пред новинаре, наш репрезентативни центар одушевљава. Вођа Нагетса предводио је Денвер до осме узастопне победе, односно 17. у последњих 20 мечева, а последни у низу пао је Сан Антонио. Српски… »
‘Ја само радим оно за шта сам плаћен’: Николу Јокића питали о МВП награди, он изненадио многе (видео)

‘Ја само радим оно за шта сам плаћен’: Николу Јокића питали о МВП награди, он изненадио многе (видео)

Хот спорт 10.04.2021
Српски кошакраш Никола Јокић одиграо је још једну сјајну утакмицу. Центар Нагетса је у победи свог тима над Спарсима забележио 13. трипл-дабл у овој сезони, чиме је потврдио да је један од најозбиљнијих МВП кандидата. Ипак… »

Вести дана »