Povezane vesti
„Cement Beograd“ u Beogradskom dramskom: Priča o herojstvu
Nova 10.04.2021
Ovaj tekst se bavi herojstvom i preispituje šta znači biti heroj, rekao je na koferenciji za medije Milan Ramšak Marković, autor komada “Cement Beograd“, inspirisanog dramom Hajnera Milera u režiji Sebastijana Horvata, koji će biti premjerno izveden 12… »
Premijera predstave „Cement Beograd“ – šta znači biti heroj danas
N1 Info 10.04.2021
Drama Milana Ramšaka Markovića “Cement Beograd”, koja se bavi herojstvom danas, biće premijerno izvedena 12. aprila u Beogradskom dramskom pozorištu kao završnica trilogije inpirisane “Cementom” Hajnera Milera, čija su prva dva dela postavljena u Zagrebu… »
Između demencije i sećanja
Danas 09.04.2021
Posle zagrebačkog i ljubljanskog stiže beogradski "Cement" Drago mi je što smo ponovo zajedno i što posle mnogo godina možemo nastaviti razgovor koji smo morali nasilno prekinuti. Moja odgovornost prema reditelju i publici je ogromna i imam veliku tremu… »
Vesti dana »
Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja trećeg osumnjičenog za bombaški napad na kuću Zdravka Čolića (video)
Blic pre 6 satijoš 7 povezanih
Opstanak Starmera na vlasti pod znakom pitanja, policija pretresla objekte lorda Mendelsona
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Sumorna subota uz kišu i sneg, samo na jugu, od sredine dana suvo i toplije: Najviša dnevna do 14 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Novi Pazar u 22. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 6 minutajoš 4 povezane