Povezane vesti
„Cement Beograd“ u Beogradskom dramskom: Priča o herojstvu
Nova 10.04.2021
Ovaj tekst se bavi herojstvom i preispituje šta znači biti heroj, rekao je na koferenciji za medije Milan Ramšak Marković, autor komada “Cement Beograd“, inspirisanog dramom Hajnera Milera u režiji Sebastijana Horvata, koji će biti premjerno… »
Premijera predstave „Cement Beograd“ – šta znači biti heroj danas
N1 Info 10.04.2021
Drama Milana Ramšaka Markovića “Cement Beograd”, koja se bavi herojstvom danas, biće premijerno izvedena 12. aprila u Beogradskom dramskom pozorištu kao završnica trilogije inpirisane “Cementom” Hajnera Milera, čija su prva dva dela… »
Između demencije i sećanja
Danas 09.04.2021
Posle zagrebačkog i ljubljanskog stiže beogradski "Cement" Drago mi je što smo ponovo zajedno i što posle mnogo godina možemo nastaviti razgovor koji smo morali nasilno prekinuti. Moja odgovornost prema reditelju i publici je ogromna i imam veliku… »
Vesti dana »
"Bajden traži najoštriji odgovor Rusije": Oglasila se ruska Duma nakon najnovije odluke predsednika SAD: "Eskaliraju situaciju do maksimuma, preti treći svetski rat!"
Blic pre 5 minutajoš 47 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 8 satijoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Artiljerijske snage IDF-a deluju unutar Libana; Kac: Povratak talaca najvažniji ratni cilj
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
„Proždiru sve što nađu”: Američko ostrvce kojim gospodare zmije i paukovi
BBC News pre 36 minutajoš 4 povezane