Povezane vesti
Pronađena nova vrsta ptica
Jug press 10.04.2021
NIŠ U blizini niškog sela Bubanj u petak je pronađena nova vrsta ptice u Srbiji, a za to je zaslužan mladi ornitolog Slobodan Marković iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, koji je snimio izuzetno retkog stepskog vivka, koji je tu zalutao… »
Jedinstveno ornitološko otkriće kod Niša. Stepski vivak prvi put zabeležen u Srbiji
Niške vesti 10.04.2021
„Imao sam sreću da obilazeći svoj omiljeni lokalitet u okolini Niša pronađem neočekivanog gosta. Među brojnim sprudnicima i vivcima koji su se užurbano hranili na vlažnim livadama pažnju mi je privukla ptica koju nisam ranije sretao, pa sam se latio… »
Vesti dana »

Legendarni košarkaš uz tri prsta bodrio crvenu zvezdu: Veliki Darko Miličić gledao pad Reala!
Hot sport pre 25 minutajoš 25 povezanih

Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju, 15 pacijenata čeka otpust
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Oglasio se direktor opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici Sedam pacijenata je na intenzivnoj nezi Hospitalizovano je 39; I dalje se radi dopunska dijagnostika
Dnevnik pre 15 minutajoš 27 povezanih

Bez Jokića Denver poražen od Oklahome uz zvuk sirene, Bogdanović se uz pobedu vratio u igru
RTS pre 50 minutajoš 17 povezanih