Повезане вести
Јовановић: Да покажемо квалитет какав смо имали током целе године
Нова 10.04.2021
Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић рекао је да верује да ће његова екипа у предстојећем мечу против ФМП показати квалитет који је приказивала већи део сезоне. „Ми смо дефинитивно у нешто слабијем ритму, рекао бих да смо… »
Радоњић пред Игокеу: Морамо да се боримо
Дневник 10.04.2021
БЕОГРАД: Очекује нас утакмица са екипом која има изванредну сезону у АБА лиги и Европи, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејам Радоњић уочи утакмице против Игокее у 25. колу АБА лиге. Ми морамо да будемо спремни да… »
Јовановић пред ФМП: Да покажемо квалитет који смо приказивали већи део сезоне
Спортски журнал 10.04.2021
Тренер Меге Владимир Јовановић рекао је да верује да ће његова екипа у предстојећем мечу против ФМП-а показати квалитет који је приказивала већи део сезоне. "Ми смо дефинитивно у нешто слабијем ритму, рекао бих да смо последњу… »
Мега дочекује ФМП на затварању АБА сезоне – Јовановић: ‘Верујем да ћемо изаћи мотивисани и показати квалитет’
Хот спорт 10.04.2021
У недељу 11. априла од 12 часова Мега Соццербет ће у оквиру 25. кола АБА лиге дочекати екипу ФМП-а, а утакмица ће се због познате ситуације са пандемијом Ковид-19 играти без гледалаца у Хали спортова Ранко Жеравица. Изабраници… »
Вести дана »
Мариника Тепић: ТОК је стиснуло „црвено дугме“, Вучић спроводио чистку у МУП-у да би спречио хапшење Селаковића и свих који воде до Малог и
Правда пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић и Орбан разговарали телефоном пошто се мађарски премијер вратио из Москве: Шта је договорено са Путином?
Недељник пре 1 сатјош 41 повезана
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 6 минутајош 40 повезаних