Povezane vesti
Jovanović: Da pokažemo kvalitet kakav smo imali tokom cele godine
Nova 10.04.2021
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP pokazati kvalitet koji je prikazivala veći deo sezone. „Mi smo definitivno u nešto slabijem ritmu, rekao bih da smo poslednju utakmicu… »
Radonjić pred Igokeu: Moramo da se borimo
Dnevnik 10.04.2021
BEOGRAD: Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejam Radonjić uoči utakmice protiv Igokee u 25. kolu ABA lige. Mi moramo da budemo spremni da odigramo vrlo čvrstu… »
Jovanović pred FMP: Da pokažemo kvalitet koji smo prikazivali veći deo sezone
Sportski žurnal 10.04.2021
Trener Mege Vladimir Jovanović rekao je da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a pokazati kvalitet koji je prikazivala veći deo sezone. "Mi smo definitivno u nešto slabijem ritmu, rekao bih da smo poslednju utakmicu odigrali… »
Mega dočekuje FMP na zatvaranju ABA sezone – Jovanović: ‘Verujem da ćemo izaći motivisani i pokazati kvalitet’
Hot sport 10.04.2021
U nedelju 11. aprila od 12 časova Mega Soccerbet će u okviru 25. kola ABA lige dočekati ekipu FMP-a, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali sportova Ranko Žeravica. Izabranici trenera Vladimira… »
Vesti dana »
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 50 minutajoš 19 povezanih
Jokić nije sa ove planete: Nova dominacija Srbina u NBA ligi! Denver konačno "razbija"!
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih
Baltičke zemlje se isključuju sa elektroenergetskog sistema Rusije i Belorusije
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih