Повезане вести

Јовановић: Да покажемо квалитет какав смо имали током целе године

Јовановић: Да покажемо квалитет какав смо имали током целе године

Нова 10.04.2021
Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић рекао је да верује да ће његова екипа у предстојећем мечу против ФМП показати квалитет који је приказивала већи део сезоне. „Ми смо дефинитивно у нешто слабијем ритму, рекао бих да смо… »
Радоњић пред Игокеу: Морамо да се боримо

Радоњић пред Игокеу: Морамо да се боримо

Дневник 10.04.2021
БЕОГРАД: Очекује нас утакмица са екипом која има изванредну сезону у АБА лиги и Европи, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејам Радоњић уочи утакмице против Игокее у 25. колу АБА лиге. Ми морамо да будемо спремни да… »
Јовановић пред ФМП: Да покажемо квалитет који смо приказивали већи део сезоне

Јовановић пред ФМП: Да покажемо квалитет који смо приказивали већи део сезоне

Спортски журнал 10.04.2021
Тренер Меге Владимир Јовановић рекао је да верује да ће његова екипа у предстојећем мечу против ФМП-а показати квалитет који је приказивала већи део сезоне. "Ми смо дефинитивно у нешто слабијем ритму, рекао бих да смо последњу… »
Мега дочекује ФМП на затварању АБА сезоне – Јовановић: ‘Верујем да ћемо изаћи мотивисани и показати квалитет’

Мега дочекује ФМП на затварању АБА сезоне – Јовановић: ‘Верујем да ћемо изаћи мотивисани и показати квалитет’

Хот спорт 10.04.2021
У недељу 11. априла од 12 часова Мега Соццербет ће у оквиру 25. кола АБА лиге дочекати екипу ФМП-а, а утакмица ће се због познате ситуације са пандемијом Ковид-19 играти без гледалаца у Хали спортова Ранко Жеравица. Изабраници… »

Вести дана »