Povezane vesti
Jovanović: Da pokažemo kvalitet kakav smo imali tokom cele godine
Nova 10.04.2021
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP pokazati kvalitet koji je prikazivala veći deo sezone. „Mi smo definitivno u nešto slabijem ritmu, rekao bih da smo poslednju utakmicu odigrali… »
Radonjić pred Igokeu: Moramo da se borimo
Dnevnik 10.04.2021
BEOGRAD: Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejam Radonjić uoči utakmice protiv Igokee u 25. kolu ABA lige. Mi moramo da budemo spremni da odigramo vrlo čvrstu utakmicu… »
Jovanović pred FMP: Da pokažemo kvalitet koji smo prikazivali veći deo sezone
Sportski žurnal 10.04.2021
Trener Mege Vladimir Jovanović rekao je da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a pokazati kvalitet koji je prikazivala veći deo sezone. "Mi smo definitivno u nešto slabijem ritmu, rekao bih da smo poslednju utakmicu odigrali jako… »
Mega dočekuje FMP na zatvaranju ABA sezone – Jovanović: ‘Verujem da ćemo izaći motivisani i pokazati kvalitet’
Hot sport 10.04.2021
U nedelju 11. aprila od 12 časova Mega Soccerbet će u okviru 25. kola ABA lige dočekati ekipu FMP-a, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali sportova Ranko Žeravica. Izabranici trenera Vladimira… »
Vesti dana »
Poginula osoba i svi povređeni u nesreći na putu Kotor-Nikšić su državljani Srbije
RTS pre 45 minutajoš 55 povezanih
Ova lepotica sa Balkana je ljubila Sinera posle finala Vimbldona, Šumaher je njen bivši dečko
Telegraf pre 15 minutajoš 42 povezane
Povratak nezavisnih članova u REM: Borba za nezavisnost ili uzaludan potez?
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Stanković: Moramo bolje da završavamo akcije i da ne budemo uspavani
RTS pre 5 minutajoš 25 povezanih
"To nam je važnije od desetine atomskih bombi!" Hamnejev savetnik otkrio prioritete Irana: Islamska Republika će ga štititi
Kurir pre 40 minutajoš 70 povezanih