Povezane vesti
Vlahović: Zlatan mi je čestitao na srpskom, izučavam Halanda
Vesti online 10.04.2021
Srpski napadač Dušan Vlahović je pravi hit u Firenci. Zapravo čitava Italija je oduševljena njegovim partijama, priča se da će njegova sledeća destinacija biti Milan, a zato i nije čudno da je dobio poziv za intervju za rimsku novinu La… »
Vlahović: Zlatan mi je čestitao na srpskom, izučavam Holanda
N1 Info 10.04.2021
Srpski napadač Dušan Vlahović je pravi hit u Firenci. Zapravo čitava Italija je oduševljena njegovim partijama, priča se da će njegova sledeća destinacija biti Milan, a zato i nije čudno da je dobio poziv za intervju za rimsku novinu La… »
Vlahović: Učim od Halanda, Ibrahimović mi je napisao poruku na srpskom
Novi magazin 10.04.2021
Srpski fudbaler i napadač Fjorentine Dušan Vlahović rekao je danas da se trudi da svakodnevno napreduje, da prati i uči od Erlinga Holanda, ali je i otkrio koju poruku mu je napisao Zlatan Ibrahimović. "Trudim se da napredujem svakog dana. Na… »
Vesti dana »
Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Njujork post": Tramp razgovarao sa Putinom o okončanju rata; Ruske snage oborile 35 ukrajinskih dronova - na meti i Lenjingradska oblast
RTS pre 12 minutajoš 1 povezana
Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije: Vojni savez Moskve i Pjongjanga
Telegraf pre 6 satijoš 2 povezane