Повезане вести
Цане из Патрибрејкерса: Без воде нема слободе
Нова 10.04.2021
Окупљенима на протесту се обратио и Цане из Патрибрејкерса. “Моја савест и љубав према земљи ме тера да кажем да смо у великом бедаку. Због неке провизије и визије, ми постајемо грађани другог реда. Без воде нема слободе, а… »
Цане (Партибрејкерс): Протест нема везе с политиком, већ са опстанком човека на овим просторима
Бета видео 10.04.2021
БЕОГРАД - Фронтмен групе Партибрејкерс Зоран Костић Цане је изјавио да данашњи протест нема везе с политиком, већ са ``опстанком човека на овим просторима``. ``Без воде нема слободе, а она се трује нон-стоп. Без земље нема… »
Цане на "Еколошком устанку": Због неке провизије ми постајемо грађани другог реда
Радио 021 10.04.2021
"Немојмо да дозволимо да нам се деца рађају болесна, да будемо грађани другог реда", поручио је Зоран Костић Цане на "Еколошком устанку" . "Љубав према овој земљи ме тера на ово, сви смо у бедаку – да због неке провизије ми… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана