Povezane vesti
Cane iz Patribrejkersa: Bez vode nema slobode
Nova 10.04.2021
Okupljenima na protestu se obratio i Cane iz Patribrejkersa. “Moja savest i ljubav prema zemlji me tera da kažem da smo u velikom bedaku. Zbog neke provizije i vizije, mi postajemo građani drugog reda. Bez vode nema slobode, a ona se truje non stop. Bez… »
Cane (Partibrejkers): Protest nema veze s politikom, već sa opstankom čoveka na ovim prostorima
Beta video 10.04.2021
BEOGRAD - Frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane je izjavio da današnji protest nema veze s politikom, već sa ``opstankom čoveka na ovim prostorima``. ``Bez vode nema slobode, a ona se truje non-stop. Bez zemlje nema hrane, a bez vazduha nema… »
Cane na "Ekološkom ustanku": Zbog neke provizije mi postajemo građani drugog reda
Radio 021 10.04.2021
"Nemojmo da dozvolimo da nam se deca rađaju bolesna, da budemo građani drugog reda", poručio je Zoran Kostić Cane na "Ekološkom ustanku" . "Ljubav prema ovoj zemlji me tera na ovo, svi smo u bedaku – da zbog neke provizije mi postajemo građani drugog… »
Vesti dana »
Pojačana kontrola vozača dvotočkaša na putevima u Srbiji do 7. juna
Plus online pre 1 satjoš 38 povezanih
RHMZ izdao hitno upozorenje: Pljuskovi od danas, meteorolozi najavljuju nepogode širom Srbije
Euronews pre 40 minutajoš 42 povezane
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i derivata do 2. jula 2026.
In medija pre 35 minutajoš 20 povezanih
Zavod za javno zdravlje počeo ispitivanje kvaliteta vode, cisterne sa pijaćom vodom i u narednim danima na gradskom i seoskom području
Morava info pre 1 satjoš 21 povezana
MUP pokrenuo nacionalnu platformu "Sajber straža" za borbu protiv kriminala: "Sprečavanje novih krivičnih dela"
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 18 povezanih