Povezane vesti
"Gledam njega, tako ću biti bolji!" Dušan Vlahović otkrio ko mu je uzor pored zlatana: Sad znam u čemu je tajna šampiona!
Sportal blic 11.04.2021
Nema sumnje da je postao zvezda, a da je tako potvrđuju i italijanski mediji, koji svakog dana o mladom Srbinu donose novu priču. Njegov niz golova u dresu bacio ga je u orbitu, pa je postao zanimljiv velikom broju moćnih evropskih klubova. U ranijim… »
Dušan Vlahović potpuno iskren: ‘Učim od Halanda, Ibra mi je pisao na srpskom!’
Hot sport 11.04.2021
Sjajno igrau poslednje vreme Dušan Vlahović… Zbog onog što pokazuje na terenu, sve je veće interesovanje medija za njega, a postao je zanimljiv i velikom broju moćnih evropskih klubova. Srpski fudbaler rekao je da se trudi da svakodnevno napreduje, da… »
Vesti dana »
Ekskluzivni snimak: Dragana Katić došla na slavlje s mužem poznate voditeljke (video)
Mondo pre 22 minutajoš 33 povezane
Imunitet ili pomilovanje Vučića? Da li će Vlada Srbije zaštititi Nikolu Selakovića u aferi Generalštab, advokat Šabić o mogućem epilogu
Nova pre 3 satajoš 41 povezana
Važno obaveštenje za sve Beograđane: Od sutra izmene režima saobraćaja
Telegraf pre 52 minutajoš 29 povezanih
Inflacija u Srbiji porasla posle isteka uredbe o maržama: U martu ubrzala na 2,8 odsto
Euronews pre 43 minutajoš 41 povezana
Seka Sablić: Dužnost mi je da dođem i da sa vama branim ovo malo svetlosti koje isključivo dolazi sa ekrana televizije N1 i Nova
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih