Povezane vesti

Dete (5) nastradalo u saobraćajki u Požarevcu

Nova 11.04.2021
Dete staro 5 godina poginulo je u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu. Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici oko 18 časova, kada je dvadesetčetvorogodišnji Stefan M, sa prebivalištem u Austriji, vozio automobil marke „mercedes“ u rikverc… »

Uhapšen vozač koji je usmrtio dete u Požarevcu

Nova 11.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su večeras S.M. (1997), sa prebivalištem u Austriji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz… »

Tragedija u Požarevcu: Stradalo petogodišnje dete

B92 11.04.2021
Dete staro 5 godina poginulo je večeras u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, do koje je došlo kada je 24-godišnji mladić vozio automobil u rikverc. Kako prenose beogradski mediji, nesreća se dogodila u LJubičevskoj ulici oko 18 časova. "Novosti"… »

Uhapšen mladić koji je autom usmrtio petogodišnje dete

B92 11.04.2021
MUP u Požarevcu uhapsio je S.M. (1997), sa prebivalištem u Austriji, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Kako se sumnja, on je večeras oko 18 časova u Ljubičevskoj ulici u Požarevcu… »

Dete stradalo u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, vozač uhapšen

Dnevnik 11.04.2021
POŽAREVAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su večeras S.M. (1997), s prebivalištem u Austriji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno… »

Dete stradalo u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu

RTV 11.04.2021
POŽAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su večeras S.M. (1997), sa prebivalištem u Austriji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja… »

Dete poginulo u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, uhapšen vozač "mercedesa"

RTS 11.04.2021
Petogodišnje dete poginulo je večeras u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, do koje je došlo kada je mladić vozio automobil u rikverc. Policija je saopštila da je uhpsila S. M. zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog… »

Poginulo petogodišnje dete u Požarevcu

Radio 021 11.04.2021
Dete staro pet godina poginulo je večeras u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, do koje je došlo kada je 24-godišnji mladić vozio automobil u rikverc. Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici, oko 18 časova. Mladić, koji inače živi u Austriji… »

Dete poginulo u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu

N1 Info 11.04.2021
Petogodišnje dete poginulo je večeras u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, do koje je došlo kada je mladić vozio automobil u rikverc. Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici oko 18 časova, potvrđeno je RTS-u požarevačkoj policiji. Mladić… »

Dete (5) stradalo u nesreći u Požarevcu: Mladić vozio u rikverc i usmrtio mališana

Telegraf 11.04.2021
Dete je prevezeno do opšte bolnice u Požarevcu, gde je podleglo povredama. Dete staro 5 godina poginulo je večeras u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu, do koje je došlo kada je 24-godišnji mladić vozio automobil u rikverc. Kako prenose beogradski… »

Horor u Požarevcu: "Mercedesom" udario dete (5), mališanu nije bilo spasa

Mondo 11.04.2021
Vozio je u rikverc. Vozio je u rikverc. Dete staro 5 godina poginulo je u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu. Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici oko 18h, kada je 24-godišnji Stefan M., sa prebivalištem u Austriji, vozio automobil marke… »

Vesti dana »