Povezane vesti
Kolege se opraštaju od Simjanovića: Ne znamo kako dalje bez njega
Dnevnik 11.04.2021
BEOGRAD: Mnoge kolege opraštaju se putem medija i društvenih mreža od filmskog kompozitora i muzičara Zorana Simjanovića koji je preminuo u 75. godini od posledica kovida 19. Najviše je od bliskih kolega i prijatelja potresen svakako filmski reditelj i… »
Marković: Nije mi jasno kako ću dalje bez Zorana
Nova 11.04.2021
Sa Zoranom Simjanovićem sam uradio svaki sekund onoga što sam snimio i uradio u pozorištu i stvarno mi nije jasno kako ću dalje, kaže za Nova.rs reditelj Goran Marković nakon vesti o smrti jednog od svojih najbližih saradnika. – Zoran Simjanović napisao… »
Vesti dana »
Sutra zahlađenje, pljuskovi i kiša Meteorolozi otkrili šta nam stiže: Ovaj deo Srbije će se zabeleti Za vikend novi preokret
Dnevnik pre 1 satjoš 45 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 14 povezanih
Odbojkaši Srbije protiv Slovenije za mesto među osam najboljih na Evropskom prvenstvu (RTS 2, 21.00)
RTS pre 42 minutajoš 32 povezane
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih