Povezane vesti
„Strahujemo od svakog popuštanja mera“
Nova 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević za… »
Epidemijski brojevi su bolji, ali u lekari u Infektivnoj klinici strahuju od jedne stvari
Blic 12.04.2021
Istina je da je broj prvih pregleda minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i otpusta, ali Infektivna klinika u Beogradu je i dalje puna i pacijenti u toj ustanovi se bore za život, rekla je zamenica direktora te bolnice Ivana Milošević… »
Milošević: Svako nepoštovanje mera mi najviše osetimo
Sandžak haber 12.04.2021
BEOGRAD – Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević, izjavila je danas da je broj prvih pregleda pacijenata sa sumnjom na korona virus minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i otpusta iz bolnica, ali da je Infektivna… »
Infektolog: Strahujemo od svakog popuštanja mera
Novi magazin 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. "Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo", rekla je Milošević za RTS… »
Infektolog: Strahujemo od svakog popuštanja mera
Glas Zaječara 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari „strahuju“ od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević… »
Milošević: Strahujemo od svakog popuštanja mera jer ih mi najviše osetimo
N1 Info 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv koronavirusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević za RTS… »
Stiže lepo vreme, ljudi su željni provoda: Doktorka Ivana upozorila - "ne znate kada će vam zatrebati intenzivna nega"
Mondo 12.04.2021
Epidemijske brojke su bolje, ali u Infektivnoj klinici strahuju od popuštanja mera. Epidemijske brojke su bolje, ali u Infektivnoj klinici strahuju od popuštanja mera. Istina je da je broj prvih pregleda minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 40 minutajoš 16 povezanih

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka samo zato što je branio opštinu
Kurir pre 58 minutajoš 10 povezanih

U ruskom napadu na Kijev dvoje ubijenih, nekoliko povrijeđenih
Al Jazeera pre 45 minutajoš 10 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji: Kiša, vetar i blag pad temperature
Glas juga pre 39 minutajoš 10 povezanih

Hitna pomoć: U tri saobraćajne nezgode u Beogradu lakše povređeno sedam osoba
Vesti online pre 52 minutajoš 10 povezanih