Povezane vesti
„Strahujemo od svakog popuštanja mera“
Nova 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević za… »
Epidemijski brojevi su bolji, ali u lekari u Infektivnoj klinici strahuju od jedne stvari
Blic 12.04.2021
Istina je da je broj prvih pregleda minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i otpusta, ali Infektivna klinika u Beogradu je i dalje puna i pacijenti u toj ustanovi se bore za život, rekla je zamenica direktora te bolnice Ivana Milošević… »
Milošević: Svako nepoštovanje mera mi najviše osetimo
Sandžak haber 12.04.2021
BEOGRAD – Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević, izjavila je danas da je broj prvih pregleda pacijenata sa sumnjom na korona virus minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i otpusta iz bolnica, ali da je Infektivna… »
Infektolog: Strahujemo od svakog popuštanja mera
Novi magazin 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. "Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo", rekla je Milošević za RTS… »
Infektolog: Strahujemo od svakog popuštanja mera
Glas Zaječara 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari „strahuju“ od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević… »
Milošević: Strahujemo od svakog popuštanja mera jer ih mi najviše osetimo
N1 Info 12.04.2021
Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je da lekari "strahuju" od popuštanja mera u borbi protiv koronavirusa. „Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo“, rekla je Milošević za RTS… »
Stiže lepo vreme, ljudi su željni provoda: Doktorka Ivana upozorila - "ne znate kada će vam zatrebati intenzivna nega"
Mondo 12.04.2021
Epidemijske brojke su bolje, ali u Infektivnoj klinici strahuju od popuštanja mera. Epidemijske brojke su bolje, ali u Infektivnoj klinici strahuju od popuštanja mera. Istina je da je broj prvih pregleda minimalno opao i da je izjednačen broj prijema i… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 17 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 41 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 7 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 47 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 41 minutajoš 4 povezane