Повезане вести
Милошевић: Свако непоштовање мера ми највише осетимо
Санџак хабер 12.04.2021
БЕОГРАД – Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић, изјавила је данас да је број првих прегледа пацијената са сумњом на корона вирус минимално опао и да је изједначен број пријема и отпуста из болница… »
Епидемијски бројеви су бољи, али у лекари у Инфективној клиници страхују од једне ствари
Блиц 12.04.2021
Истина је да је број првих прегледа минимално опао и да је изједначен број пријема и отпуста, али Инфективна клиника у Београду је и даље пуна и пацијенти у тој установи се боре за живот, рекла је заменица директора те болнице… »
„Страхујемо од сваког попуштања мера“
Нова 12.04.2021
Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић изјавила је данас да лекари "страхују" од попуштања мера у борби против корона вируса. „Страхујемо од сваког попуштања мера, јер их ми највише осетимо“, рекла је… »
Инфектолог: Страхујемо од сваког попуштања мера
Нови магазин 12.04.2021
Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић изјавила је данас да лекари "страхују" од попуштања мера у борби против корона вируса. "Страхујемо од сваког попуштања мера, јер их ми највише осетимо", рекла је… »
Инфектолог: Страхујемо од сваког попуштања мера
Глас Зајечара 12.04.2021
Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић изјавила је данас да лекари „страхују“ од попуштања мера у борби против корона вируса. „Страхујемо од сваког попуштања мера, јер их ми највише осетимо“, рекла је… »
Стиже лепо време, људи су жељни провода: Докторка Ивана упозорила - "не знате када ће вам затребати интензивна нега"
Мондо 12.04.2021
Епидемијске бројке су боље, али у Инфективној клиници страхују од попуштања мера. Епидемијске бројке су боље, али у Инфективној клиници страхују од попуштања мера. Истина је да је број првих прегледа минимално опао и да је… »
Милошевић: Страхујемо од сваког попуштања мера јер их ми највише осетимо
Н1 Инфо 12.04.2021
Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић изјавила је да лекари "страхују" од попуштања мера у борби против коронавируса. „Страхујемо од сваког попуштања мера, јер их ми највише осетимо“, рекла је… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане