Повезане вести
Благо повећање корона бројки после викенда: Мање од 3.000 заражених, 38 особа преминуло!
Мондо 12.04.2021
Најновије информације о корона вирусу у Србији! Најновије информације о корона вирусу у Србији! Према најновијим информацијама, у Србији је у последња 24 сата регистровано 2.965 новозаражених од 12.767 тестираних, а нажалост… »
"Ако вам у башти кафића комунална наплати казну, немојте да се чудите" Др Кон открио шта га иритира када је у питању…
Блиц 12.04.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је данас да чим дође до већег попуштања мера, одмах дође до активирања корона вируса. - Мене иритира што када ми кажемо да је нешто обавезно, народ то третира као предложено… »
Др Кон: Немојте се чудити ако вам комунална напише казну јер у башти кафића седите без маске
Телеграф 12.04.2021
Како др Кон каже, тиме је направљен прекршај. Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је данас да чим дође до већег попуштања мера, одмах дође до активирања корона вируса. - Мене иритира што када ми кажемо да је… »
Кон: Казне и ако се не носе маске у баштама кафића
Глас Западне Србије 12.04.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон каже да заштитне маске треба носити и у баштама кафића, док се не конзумира пиће. Он је на Б92 рекао да је честа појава да се препоруке схватају као необавезне. О томе мора да се… »
Кон: Маске и у баштама кафића
Данас 12.04.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон изјавио је да заштитне маске треба носити и у баштама кафића и оценио како је честа појава је да се препоруке схватају као необавезне. „О томе мора да се прича, али мора да буде… »
Вести дана »
УХАПШЕН Крагујевчанин: Полиција му у кући пронашла 2,2 килограма МАРИХУАНЕ (ФОТО)
ИнфоКГ пре 59 минутајош 39 повезаних
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
Бета пре 1 сатјош 29 повезаних
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 1 сатјош 44 повезане
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 3 сатајош 16 повезаних