Povezane vesti
Blago povećanje korona brojki posle vikenda: Manje od 3.000 zaraženih, 38 osoba preminulo!
Mondo 12.04.2021
Najnovije informacije o korona virusu u Srbiji! Najnovije informacije o korona virusu u Srbiji! Prema najnovijim informacijama, u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 2.965 novozaraženih od 12.767 testiranih, a nažalost, preminulo je još 38… »
"Ako vam u bašti kafića komunalna naplati kaznu, nemojte da se čudite" Dr Kon otkrio šta ga iritira kada je u pitanju…
Blic 12.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da čim dođe do većeg popuštanja mera, odmah dođe do aktiviranja korona virusa. - Mene iritira što kada mi kažemo da je nešto obavezno, narod to tretira kao predloženo. Rekli smo da… »
Dr Kon: Nemojte se čuditi ako vam komunalna napiše kaznu jer u bašti kafića sedite bez maske
Telegraf 12.04.2021
Kako dr Kon kaže, time je napravljen prekršaj. Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da čim dođe do većeg popuštanja mera, odmah dođe do aktiviranja korona virusa. - Mene iritira što kada mi kažemo da je nešto obavezno… »
Kon: Kazne i ako se ne nose maske u baštama kafića
Glas Zapadne Srbije 12.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da zaštitne maske treba nositi i u baštama kafića, dok se ne konzumira piće. On je na B92 rekao da je česta pojava da se preporuke shvataju kao neobavezne. O tome mora da se priča, ali mora da… »
Kon: Maske i u baštama kafića
Danas 12.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je da zaštitne maske treba nositi i u baštama kafića i ocenio kako je česta pojava je da se preporuke shvataju kao neobavezne. „O tome mora da se priča, ali mora da bude jasno ljudima. Mi… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji hoće da uče ostaju u Pionirskom parku Poljoprivrednici došli da ih podrže! Pavlović: Nema povlačenja, hoćemo da učimo, ne plašimo se ničega
Kurir pre 51 minutajoš 37 povezanih

Obustavljen međugradski železnički saobraćaj u Srbiji zbog dojave o bombi
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane

Putinovo „da“ i „ne“ Trampu: Šta je zvanični odgovor Kremlja za prekid vatre u Ukrajini? (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 19 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih