Повезане вести
Мајка дечака дијабетичара о догађају који је потресао Србију: Да ли је могуће да живот детета кошта 17 динара?
Прва 12.04.2021
Случај из Бачке Паланке запрепастио је српску јавност. Дечаку дијабетичару пао је шећер и он је, пошто није имао 17 динара код себе, затражио у продавници чоколадну бананицу. Продавац га је одбио, након чега је дечак пао испред… »
Мајка дечака ком је позлило код продавнице: "Значи, ако си Ром и ако си дијабетичар треба да умреш?"
Телеграф 12.04.2021
- Отишла сам и рекла да сам мајка детета чији је живот синоћ коштао 17 динара, да их питам - можете ли ме сада погледати у очи и да ли бисте могли да ме погледате у очи да је моје дете мртво? Они су само сагнули главе и рекли су… »
Вести дана »

уживо Војна парада 2025: Учествује 10.000 војника и 600 возила, дефиле јединица, Гарда изводи егзерцир
НИН пре 6 минутајош 46 повезаних

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 2 сатајош 24 повезане

Данас се одржава Војна парада: Ови делови града су затворени, измењене трасе чак 25 линија градског превоза
Нова пре 3 сатајош 17 повезаних

Ухапшен дилер (25) из ниша: Полиција му упала у кућу и пронашла хероин, одмах му одређено задржавање!
Курир пре 47 минутајош 16 повезаних