Povezane vesti
Majka dečaka dijabetičara o događaju koji je potresao Srbiju: Da li je moguće da život deteta košta 17 dinara?
Prva 12.04.2021
Slučaj iz Bačke Palanke zaprepastio je srpsku javnost. Dečaku dijabetičaru pao je šećer i on je, pošto nije imao 17 dinara kod sebe, zatražio u prodavnici čokoladnu bananicu. Prodavac ga je odbio, nakon čega je dečak pao ispred prodavnice i počeo da se… »
Majka dečaka kom je pozlilo kod prodavnice: "Znači, ako si Rom i ako si dijabetičar treba da umreš?"
Telegraf 12.04.2021
- Otišla sam i rekla da sam majka deteta čiji je život sinoć koštao 17 dinara, da ih pitam - možete li me sada pogledati u oči i da li biste mogli da me pogledate u oči da je moje dete mrtvo? Oni su samo sagnuli glave i rekli su "ne" - rekla je Marija… »
Vesti dana »
Na Filozofskom fakultetu mirno, malobrojne policijske snage ispred zgrade
Beta pre 38 minutajoš 29 povezanih
Đedović Handanović: „Kupujemo od MOL-a dodatnih pet odsto akcija, takvu nameru ima i ADNOK“
Serbian News Media pre 57 minutajoš 25 povezanih
Krunić i Danilina u drugom kolu Australijan Opena: bolje od Amerikanke Glejson i Ruskinje Pridankine u prvom kolu
Dnevnik pre 8 minutajoš 76 povezanih
Ma, kakva penzija! Vavrinka neće da kaže "zbogom" na svom poslednjem AO, ostao u Novakovom kosturu posle drame
Telegraf pre 22 minutajoš 33 povezane