Повезане вести

Северина: „Хејт СЛОВЕни“ је наставак приче Милене Радуловић

Северина: „Хејт СЛОВЕни“ је наставак приче Милене Радуловић

Нова 12.04.2021
Видео "Хејт СЛОВЕни" бањалучког магазина "Бука" подигао је праву буку у целом региону. У споту, под редитељском палицом Предрага Личине, у којем се диже глас против говора мржње, сурове речи су упаковане у неодољиви шарм… »
Ексклузивно, аутор Хејт СЛОВЕни: Помогло ми ђубре врачарско

Ексклузивно, аутор Хејт СЛОВЕни: Помогло ми ђубре врачарско

Нова 12.04.2021
„Трновит је био пут до тога. Сад ћу вам описати колико је заправо дуг пут до те једне просте реченице која представља слоган. Започео сам писати причу и дијалоге у супермаркету – 'Хеј Дуле', 'Хеј Азра'. Онда ми је пало на памет… »
Моји су ми говорили "ку**о четничка": Николина Пишек о ужасу који преживљава - "Ја сам највише злостављана Хрватица"

Моји су ми говорили "ку**о четничка": Николина Пишек о ужасу који преживљава - "Ја сам највише злостављана Хрватица"

Мондо 12.04.2021
Често је на мети говора мржње. Често је на мети говора мржње. Спот под називом " Хејт, Словени, још сте живи?" у којем учествују Северина, Горан Богдан и Христина Поповић, а који је део кампање против говора мржње, постао је… »
Ексклузивно: Северина уживо у Међу нама

Ексклузивно: Северина уживо у Међу нама

Нова 12.04.2021
Регионална поп звезда Северина биће данашња гошча емисије Међу нама, која се премијерно емитује сваког радног дана, уживо од 17 часова на телевизији Нова С. Како против говора мржње? Да ли је регион схватио поруку кампање… »
Балкан гори! БРУТАЛНО ИСКРЕНИ! Северина, Христина и Горан Богдан свима сасули ИСТИНУ у очи!

Балкан гори! БРУТАЛНО ИСКРЕНИ! Северина, Христина и Горан Богдан свима сасули ИСТИНУ у очи!

Свет & Скандал 12.04.2021
Бањалучки Магазин Бука на свом Иоутубе каналу објавио је видео “Хејт, СЛОВЕни, још сте живи?”. Видео је саставни део Кампање против говора мржње коју поменути магазин реализује протеклих неколико месеци. Спот је написао и… »

Вести дана »