Повезане вести
Виз ер уводи линију од Београда до Абу Дабија
Нови магазин 12.04.2021
Нова национална компанија Уједињених Арапских Емирата (УАЕ) Виз ер Абу Даби (Визз Аир Абу Дхаби) најавила је данас да ће 19. маја увести линију од Абу Дабија до Београда. На тој линији ће бити два лета недељно, средом и… »
Нова линија Абу Даби - Београд од 19. маја,два пута недељно
РТВ 12.04.2021
БЕОГРАД, АБУ ДАБИ - Виз ер Абу Дхаби, нова национална авиокомпанија Уједињених Арапских Емирата, најавила је данас да ће 19. маја успоставити нову линију од Абу Дабија до Београда, са два лета недељно. Веза између Београда и… »
Најављено отварање нове линије од Абу Дабија до Београда
Н1 Инфо 12.04.2021
Национална авио-компанија Уједињених Арапских Емирата "Визер Абу Даби" најавила је отварање нове линије од Абу Дабија до Београда, која почиње да саобраћа од 19. маја. У саопштењу се наводи да ће на тој линији бити два лета… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане