Повезане вести

Надал поново пецка Новака! Поручио му да га чека тежак меч: Прослављени Шпанац није сигуран у Ђоковићеву моћ

Надал поново пецка Новака! Поручио му да га чека тежак меч: Прослављени Шпанац није сигуран у Ђоковићеву моћ

Мондо 12.04.2021
Он је спреман, а за српског аса очигледно није сигуран. Он је спреман, а за српског аса очигледно није сигуран. Нолетове фанове неће да одушеви Рафина нова изјава. Прослављени шпански тенисер Рафаел Надал одржао је конференцију… »
Изгубим меч, узмем 12 хиљада, одем кући! Познати тенисер направио скандал - овај спорт ме не интересује, с**ње је!

Изгубим меч, узмем 12 хиљада, одем кући! Познати тенисер направио скандал - овај спорт ме не интересује, с**ње је!

Мондо 12.04.2021
Броји евре и поразе. Броји евре и поразе. После сваке његове изјаве намеће се питање зашто уопште још игра тенис? Француски тенисер Беноа Пер испао је у првом колу Мастерса у Монте Карлу од Џордана Топсона што и није новост с… »
Већ велика контроверза у Монте Карлу: Познати тенисер након пораза у првом колу шокирао читав тениски свет!

Већ велика контроверза у Монте Карлу: Познати тенисер након пораза у првом колу шокирао читав тениски свет!

Спортал блиц 12.04.2021
Француски тенисер је доживео још једну рану елиминацију са турнира која иде у корист његових намера да на истима због слабе зараде не проводи пуно времена. Сада га је у три сета на старту мастерса у Монте Карлу надиграо Џордан… »
"Физички добро, ментално можда и не..." Новак Ђоковић пред старт у Монте Карлу изненадио навијаче: Не треба ми припрема да бих…

"Физички добро, ментално можда и не..." Новак Ђоковић пред старт у Монте Карлу изненадио навијаче: Не треба ми припрема да бих…

Спортал блиц 12.04.2021
Најбољи тенисер света слободан је у првом колу , док га у другом очекује победник дуела између Шпанца Рамоса и талентованог Јаника Синера. Пред старт Мастерса на југу Француске, Новак је причао о разним темама на конференцији за… »

Вести дана »