Повезане вести
"Човек из америчке амбасаде ми је рекао ове речи" Лазански открио шта се догађало "иза кулиса" уочи крвавог рата у СФРЈ
Правда 12.04.2021
Више од 40 година био сам новинар који се искључиво бавио спољном политиком и војним односима у свету. Односно, нисам прошао класичну новинарску школу, по којој новинари почињу каријеру праћењем цена на пијаци до проблема… »
"Човек из америчке амбасаде ми је рекао ове речи" Лазански открио шта се догађало "иза кулиса" уочи крвавог рата у СФРЈ
Србија данас 12.04.2021
У предвечерје распада СФР Југославије из Вашингтона су у Београд долазили амбивалентни ставови Стејт департмента око кризе у Југославији. У "Политици" је објављен ауторски текст амбасадора Републике Србије у Руској Федерацији… »
Вести дана »

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 14 повезаних

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 30 минутајош 14 повезаних

Курир сазнаје, троје младих из судара код Сајма критично: Лекари се на одељењу реанимације боре за њихове животе, операција у току
Курир пре 46 минутајош 20 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 16 минутајош 6 повезаних